Akrep Burç Yorumları 16 Ekim 2021

Akrep burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini ifade et, Akrep. Ay büyüleyici Balık burcunda ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizde ışıldıyor. “Aşırı seks” yapınızla kötü bir üne sahip olmanıza rağmen, aynı zamanda özünde umutsuz bir romantiksiniz ve bu enerji size sevgiliniz hakkında hayaller kurmanız için her türlü nedeni veriyor. Kim bilir, bazılarınız 5B’de astral proje yapabilir ve bağlantı kurabilir. Bununla birlikte, bugünün mücadelesi, istikrar arayan ikinci ev değer sistemleriniz aracılığıyla Luna’nın karesinden Venüs’e doğabilir, bu nedenle romantik arzularınıza boyun eğme arzusu ile kendinize değer verme arzusu arasında parçalanmış hissedebilirsiniz. Daha da kötüsü, enerjiyi her zaman yaratıcılığa dönüştürebilirsiniz.

Akrep Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlar bugün ne istediğinizi öğrenmek için sabırsızlanıyor – sadece arzularınızın bilinmesine izin vermeniz gerekiyor. Mikrofon ve amfi kiralamayı düşündünüz mü? Düşüncelerinizi ifade etmek için bugün ihtiyaç duyacağınız meyve suyu türü budur.

Akrep Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonelliğinizde takdir edilmediğinizi mi hissediyorsunuz, Akrep? İş yerinizde bir varlık olarak görülüp görülmediğinizi veya işinizi yürütme becerilerine sahip olup olmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Kendinden şüphe duyma veya güvensizlik bir engel olabilir. Merkür’ün bugün Venüs’ü altmışlık açı yapmasından bu yana güçlenmiş hissedebilir. Bilmeniz gereken şey, işyerinde yeteneklerinize değer verildiğinizdir. Eğer takdir edilmediğinizi düşünüyorsanız, işiniz için değer göreceğiniz yeni fırsatları araştırmaya başlamak için bu altmışlığı kullanabilirsiniz. Her iki durumda da, becerileri fark edilmeyen birisiniz.

Çok araban var ama nereye gidiyorsun? Cevabını alana kadar yavaşla.

Akrep Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İyi vakit geçirmek için can atıyorsun, Akrep. Ay, diğer dünya Balıklarında süzülürken, bugün karanlıktan sıyrılın ve ışığa girin. Luna’nın buradaki varlığı, kalbin meselelerini bilemenize, bir performans duygusunu benimsemenize ve gerçekten zevk aldığınız insanlarla birlikte olmanıza yardımcı olur. Daha sonra, Luna’nın Venüs ile karesi finansal endişeleri hafifçe canlandırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.