Akrep Burç Yorumları 12 Ekim 2021

Akrep burcunun 12 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 12 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunu 12 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 12 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 12 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 12 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 12 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Beklenmedik olanı bekle, Akrep. Üçüncü iletişim evinizdeki Luna ile taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla elektrikli Uranüs arasında özgürleştirici bir üçgen, bugün sizi potansiyel olarak iyi bir şekilde hazırlıksız yakalayabilir. İster bekar, ister aşık olun, ister romantik bir bağlantı içinde olun, bugünün astrolojisi, geri gelmesini beklemediğiniz birinden spontane bir mesaj getirebilir. Ah, Merkür gerilemesi sevinci! Şeytandan bahsetmişken, (kelimenin tam anlamıyla) Luna’nın Merkür gerilemeye zor karesi, en derindeki hislerinizle aldığınız mesaj arasında sürtüşme yaratabilir. Her zaman kontrolün sizde olması gerekmez, bilirsiniz.

Akrep Burcu 12 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Artık devam eden düşmanlıklardan kazanacağınız çok az şey var, bu nedenle bir sevgili veya oda arkadaşınızla tükürüyorsanız, yenilgiyi kabul etmek için iyi bir zaman olabilir. Yakında onlardan bir tane alacaksın.

Akrep Burcu 12 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl daha iyi bir iletişimci olabilirsin, Akrep? İlk dördün ay iletişim sektörünüzü aydınlatırken, tonunuzda, alanınızda ve zamanlamanızda daha sistemli olmanız isteniyor. Ay, güçlü Oğlak burcundan geçiyor ve iletişim modelinize dünyevi ama düzenli bir hız getiriyor. Meslektaşlarınızla konuşma şeklinizi değiştirmek veya işyerinde fikirlerinizi ortaya koymak istiyorsanız, şimdi iletişim becerilerinizi mükemmelleştirmenin tam zamanı. Hatta bugün başlayabilir. Otorite, güç ve başarı odaklı bir zihniyetle konuşmak için güçlü Oğlak etkisine yaslanın.

Nadir bir fırsat kapınıza gelir, ancak dahil olmadan önce dikkatli olun.

Akrep Burcu 12 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün her şeyin düşmesine izin vermeyi hedefleyin, Akrep. Salı günü gökyüzü, aksiyon odaklı ilk dördün topraklanmış Oğlak burcuna ulaştığında, uzun süredir gömülü zihinsel materyal üzerinde çalışırken sizi buluyor. Bu ay tutulması anlatılmamış hikayelerin gücünü vurgular ve sizi bir çıkış bulmaya teşvik eder – ister yazarak, ister şarkı söyleyerek veya size yakın birine güvenerek. Akıl sağlığınız bugün keskin bir şekilde odaklanıyor, bu nedenle neyin yenilenmesi gerektiğini değerlendirin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.