Akrep Burç Yorumları 1 Kasım 2021

Akrep burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Dışarı çıkıp karışmak için uğraşıyorsun, Akrep. Örneğin, ay, özgürlük seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzdan, arkadaşlık gruplarınızdan sosyal medya varlığınıza kadar her şeyi vurgulayarak parıldamaya devam ediyor. Flörtünü çok mu alıyorsun? Her ne kadar, haritanızın bu bölgesindeki ay ile tatlı Venüs arasındaki bugünkü kareyi, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla düşünürken, romantik yatırımlarınız söz konusu olduğunda sezginizi kullanmak önemlidir. Ufkunuzu keşfetme fikrine kapılıyorsunuz, ancak buna değip değmeyeceğinden de emin değilsiniz.

Akrep Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

İletişimde bir boşluk var ve kapatılması zor olacak. Tanıştığınız herkesle, özellikle de sizden çok daha büyüklerse, mümkün olduğunca doğrudan ve açık olmanız gerekir. Hiçbir şeyi şansa bırakmayın.

Akrep Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Büyük resmi düşünmenin zamanı geldi, Akrep. Bugün Merkür, bilinçaltı zihninizi yeteneklerinize ve zayıf yönlerinize aşırı odaklayan Jüpiter ile bir üçgen oluşturuyor. Herhangi bir mesleki güvensizliğin kesinlikle farkında olabilirsiniz. Ancak üçlü, aynı zamanda profesyonel güçlü yönlerinize odaklandığından, muhtemelen her şeyden çok kafanızdadır. Dalgın, stresli bir düşünce sürecine yaslanmak yerine, bunun yerine daha olumlu düşünün. Gerekirse, güçlü yönlerinizden yararlanmanıza yardımcı olmak için kendi kendini doğrulayan bir onaylamayı tekrarlayın. Bugün hiç kimsenin veya hiçbir şeyin sizi iş yerinde üzmesine izin vermeyin!

Son zamanlarda çok fazla konuşuluyor. İşleri harekete geçirin ve diğerleri takip edecektir.

Akrep Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Evren, bugün yenilenmenizi talep ediyor, ancak ham şeyler almak zorunda kalabilir, Akrep. Etkileyici Merkür, durgunluğu bozan Pluto ile dar bir kareye tökezleyerek, atmosferinize sadeleştirilmiş içgörüler ve konuşmalar getiriyor. Ortaya çıkacak terapi materyali için uyanık olun ve duygularınızı seslendirmeyi hedefleyin. Daha sonra, ay yardımsever Başak’tan barış arayan Terazi’ye geçerek dinlenmeyi ve yalnızlığı teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.