Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Kasım 2021

Akrep burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunu Kasım ayında neler bekliyor? Akrep burcunu Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Görevde

Güneş ve dinamik Mars burcunuzda, Akrep, bu da bu ay devam ederken canlı bir tel olduğunuz anlamına geliyor. Cesaretiniz ve hayata yoğun yaklaşımınız gibi, manyetik kişiliğiniz de tam ekranda olacak. Kalbinize en yakın olan fikirlere ve fırsatlara odaklanmanın zamanı geldi. Başkaları size bencil diyebilir, ancak bunu dikkate almayın. Şimdi şımartamazsan, ne zaman yapabilirsin?

Ayrıca, 4 Kasım’da burcunuzda planlar, projeler ve yeni alışkanlıklar başlatmak için başlangıç ​​noktası olabilecek bir yeni ay süperayı var. Ne inşa etmek, yaratmak veya bir iş yapmak istiyorsanız, şimdi bunun için gitme zamanı.

Ancak dikkat edilmesi gereken bir şey var. Bu ay evresi, belaya yol açabilecek devrimci Uranüs’e karşı çıkıyor. Daha sonra pişman olacağınız bir anda bir şeyler yapabilirsiniz.

Muhteşem Venüs, Oğlak burcuna ve müzakereler, anlaşmalar yapmak ve kişisel sorunları çözmek için mükemmel olabilecek beşinci günde konuşma ve düşünce sektörünüze geçiyor. Herhangi biriyle tartıştıysanız veya aranız bozulduysa, bu gezegenin yatıştırıcı varlığı, size ulaşıp düzeltmeler yapmanız için sizi cesaretlendirebilir.

19 Kasım’da Boğa burcundaki ay tutulması, ilişki sektörünüzde gerçekleşir ve eşiniz hakkında gerçekten ne düşündüğünüzü ve sizin hakkınızda ne düşündüklerini ortaya çıkarabilir. Duygular yükseliyor olabilir, bu yüzden daha sonra pişman olabileceğiniz bir şey yapmaktan veya söylemekten kaçının. İşlerin daha netleştiği bu tarihten birkaç gün sonra önemli konuşmalar yapmak çok daha verimli olacaktır.

Son olarak, yirmibirinci günde güneş Yay burcuna geçerken, ardından üç gün sonra anlaşma yapıcı Merkür gelirken, finans odak noktası haline gelir. Büyük harcama planlarınız olabilir, ancak kontrolü elinizde tutmak istiyorsanız karşılayabileceğinizden fazlasını harcamayın.

Akrep Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

En çok sevdiğiniz şey kazanmaktır ve bunun tam zamanı, özellikle de ayın başlarında. Rekabetçi bir doğa şu anda herkes için sağlıklıdır, ancak kimse sizden daha iyi rekabet edemez, bu yüzden şampiyon olacağınız kesin. Liderlik becerileriniz, onları başkalarının hizmetinde kullandığınızdan ve insanların ayak parmaklarına basmadığınızdan emin olduğunuz sürece şu anda işe yarayabilir.

Ayın ilk yarısında, özellikle 4 Kasım’daki yeni ay ve ertesi gün Merkür’ün Akrep ve Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi sırasında, karizmanız ve çekiciliğiniz de tüm zamanların en yüksek seviyesinde.

Ayın ilk birkaç haftası, on dokuzuncu ay tutulması sırasında artan, sizi rahatsız eden kalıntı sinirliliğin bir kısmını hala sağlıyor. En ufak bir şey sizi zorlayabilir, ancak iyileşiyorsanız bu sefer sizin için hiç de kötü olmadı.

21 Kasım ve 24 Kasım’da Güneş ve Merkür’ün Yay burcuna geçtiği ayın son haftalarında enerjinizin (ve toleransınızın) geri dönüşünü hissetmeye başlayabilirsiniz, çünkü çoğunlukla finansal endişeleriniz sona eriyor veya zaman için çözülüyor. olmak. Güveniniz artmaya ve çiçek açmaya başlıyor, yıldızlara ulaşmanıza izin veriyor.

Akrep Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Kasım’da yeni ay burcunuzdayken, aya harika bir randevu gecesi ile başlayın. Bu, flört hayatınızda güçlü bir dönüşüme yol açabilecek ilk randevu için mükemmel bir gece. Bu yeni bir aşk ilişkisinin başlangıcı olabilir mi?

Beşincide Venüs Oğlak burcuna girdiğinde ve Merkür sizin burcunuza girdiğinde sosyal takviminiz bol sıcak tarihlerle dolmaya devam ediyor. Kendinize daha fazla güvenerek, bir fırtına koparmak ve herhangi biriyle bağlantı kurmak kolaydır. Biraz sahada oyna Akrep.

Juno 15 Kasım’da Oğlak burcuna geçtiğinde zekanıza ayak uydurabilecek zeki insanları arayın ve bazı akıllı taliplerle samimi sohbetlere başlayabilirsiniz. Ancak, şakalaşmanız ondokuzuncu ay tutulması sırasında tartışmacı olabilir. Sonunda sahip olmalarına izin verdiğinizde, gerilim kaynama noktasına gelir.

Sahada oynadıktan sonra, 21 Kasım’da güneş Yay burcuna geçtiğinde gerçekten hangi ilişkilere değer verdiğinizi keşfedin. Kışı gerçekte kiminle geçirmek istiyorsunuz? Karar verdikten sonra, Merkür yirmi dördüncü ayda Yay burcuna geçtiğinde onlara haber verin. Onlara dürüstçe nasıl hissettiğinizi söyleyerek samimi bir gece geçirin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.