Yengeç Burç Yorumları 28 Eylül 2021

Yengeç burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 28 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir şeyler hazırlanıyor ve sen ruh ikizini çağırıyorsun, Yengeç. Bu arada, Venüs aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizi göz kamaştırmaya devam ediyor ve egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla Neptün ile rüya gibi bir üçgen açıya yaklaşma sürecinde. Küçük bir hayal kurun, ancak kendinizi belirli bir sonuca bağlamayın. Ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla cüretkar Mars ile çatışacak ve duygusal ihtiyaçlarınız ile her iki taraf için de adil olan arasında sürtüşme yaratacaktır. Her zamankinden daha karamsar hissediyorsanız, bu da geçecek.

Yengeç Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün herhangi bir olağandışı düzenlemeye geçmeden önce iç sesinizi kontrol edin. Kendinizi iyi hissediyorsanız, devam edin – ancak herhangi bir şüpheniz varsa, onları halletmek için gereken kadar oyalayın.

Yengeç Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç, bugün işte sosyal olmayabilirsin ve sorun değil! Ay, sizi içe bakmaya çağıran Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapıyor. Yanlış iletişim, teknoloji sorunları ve hatta uzun vadeli yatırımlarınız gibi aklınızda çok şey olabilir. Özellikle çoklu görev problem çözmeye çalışıyorsanız, her zamankinden daha ağır bir gün gibi gelebilir. Herhangi bir iletişim hatası varsa, Merkür gerilemesi yürürlükte olduğu için hayattan daha büyük hissedilebilir. Profesyonel hatalar ve hatalar üzerinde düşünmek için geri çekilmek faydalı olabilir.

Fikirlerinizi bugün oluşturun – fiziksel bir temsil sizi çok daha ileriye götürecektir.

Yengeç Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Yengeç olarak hiçbir şey evinizden daha önemli değildir. İçedönük bir enerjiyi toplumdan uzaklaştırırken, mütevazi meskeninizde daha fazla zaman geçiriyorsunuz. Salı günü gökyüzü, burcunuzda üçüncü dördün gelişini müjdeliyor, bu da kim olduğunuz ve kim olma sürecinde olduğunuz arasındaki ayrımı vurguluyor. Nasıl daha fazla mevcut olabilir ve olmanız gerekenden daha fazlasını somutlaştırabilirsiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.