Yengeç Burç Yorumları 25 Eylül 2021

Yengeç burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Etkilemek için giyin, Yengeç. Kiminle karşılaşacağını asla bilemezsin, biliyorsun. Şimdi, ay, dernekler, topluluk ve sosyal ağlardan oluşan onbirinci eviniz aracılığıyla şehvetli Boğa üzerinden yolculuğunu tamamlamadan önce, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer eviniz aracılığıyla için için yanan Pluto ile uyumlu bir uyum oluşturacaktır. Duygular yoğundur ve bu süre zarfında yoğunlaşmaları zorunludur. Genişletilmiş ağınızdaki birine aşık mı oluyorsunuz? İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, kesin olan bir şey var: tutkular artıyor. Mars ayrıca geri giden Satürn’ü üçgen açı yapacak, bu yüzden yavaş bir yapı olabilir.

Yengeç Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Önünüze çıkan her şeyle başa çıkmak için fazlasıyla yeterli enerjiniz olacak. Bu yüzden günlük işlerinize biraz daha özen gösterin, ancak işler kötüye gitmeye başlarsa çok fazla çıldırmayın.

Yengeç Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonuna hoş geldiniz, Yengeç. İşe çok ihtiyaç duyulan bir molayı hak ediyor, ancak bugün Merkür’ün Plüton’a kare açı yaptığı son gün olduğu için yine de bu haftanın olayları üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Meydan tüm hafta boyunca devam etti ve dikkatleri ev hayatınıza ve mesleki taahhütlerinize çekti. Doğru değerlendirilirse, evinize olan bağlılığınız ile kariyeriniz arasında bir denge kurmuş olabilirsiniz. Ancak bütün hafta kare ile uğraştıysanız, her ikisine de odaklanmak zor olabilirdi. Bugün bitmemiş herhangi bir işi yakaladığınızdan emin olun.

Hayatınızda bir Terazi ile bir ortaklık size farklı fikirler gösterir. Onları keşfedin.

Yengeç Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç insanları, özellikle yakın romantik ilişkiler kurdukları kişilerin ihtiyaçlarını kolayca karşılar. Tüm bu süre boyunca, ders veren Satürn size o arenada uygun sınırlar oluşturmanın önemini öğretiyor. Cumartesi günkü gökyüzü, bu hikayenin yanı sıra, bencil Mars, Satürn ile güçlü bir hizalama oluşturur. Bu özellik, istikrarlı bir şekilde hareket etmenize ve herhangi bir ilişki tıkanıklığına korkusuzca yaklaşmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.