Yengeç Burç Yorumları 18 Eylül 2021

Yengeç burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonsuz olasılıklar hakkında hayal kuruyorsun, ama farkına varmadığın şey şu ki, sen de bu süreçte tezahür ediyorsun, Yengeç. Örneğin, ay, egzotik dokuzuncu macera, inanç ve genişleme evinize dokunacak ve bilinmeyene girme ve açık bir kalple şeyleri deneyimleme arzusuna ilham verecek. Bekar? Sizden uzakta olan birine aşık olabilirsiniz ya da sadece ufkunuzu keşfediyor olabilirsiniz, ancak yine de hayal kurmaya cesaret edebilirsiniz. Venüs ayrıca aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi de büyüler ve bu da şehvetli arzularınızı ve büyüleyici karizmanızı artırır. Bir şeyin üzerindesin.

Yengeç Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu yeni seksiden ne yapacağınızı merak ediyorsanız, cevap için sezginizi yakından dinleyin. Enerjiniz size büyük bir şekilde geri döner ve muhteşem romantik fırsatlar yaratmanıza yardımcı olur.

Yengeç Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kabuğundan çıkma zamanı, Yengeç. Ay, Kova burcunun son derecelerine doğru ilerlerken, özel yansımanızı tamamlamanız gerekir. Profesyonel yatırımlarınız veya ekip çabalarınız üzerinde düşünmeye meyilli olabilirsiniz. Ay Kova burcundaki geçişini sonlandırdığına göre, bu iç gözlem döneminden yavaş ama emin adımlarla çıkıyorsunuz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Balık burcuna girdiğinde, dikkatiniz kariyerinizdeki bir sonraki büyük maceranıza kayar. Ay, seçeneklerinizi değerlendirecek, ancak uzun vadeli taahhütlerle sonuçlanmayabilir.

Akşam yemeği veya öğle yemeğinde nazik bir başlangıçla yeni bir arkadaşınıza hoş geldiniz.

Yengeç Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzü, eski ilişki yaralarını iyileştirmeye öncelik vermene yardımcı olmak için çalışıyor, Yengeç. Ay, çözüm arayan Kova’da dolanır ve odak noktanızın büyük kısmını ortaklıklardaki bitmemiş işlere yönlendirir. Bir şeyleri konuşmak, bir su kütlesine dalmak veya aktif olarak serbest bırakmak için ideal bir gün. Luna daha sonra duygusal Balık’a geçiş yapar, ruh halini hafifletir ve yeni bakış açılarına olan ihtiyacı artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.