Yengeç Burç Yorumları 16 Eylül 2021

Yengeç burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 16 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Sokaklarda bir yol, çarşaflarda bir başkasın, ama bunu zaten biliyordun, Yengeç. Bu arada, ay, cinsellik, paylaşılan kaynaklar, enerjik alışverişler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili erotik sekizinci evinizi vurgulayarak, özgürlüğü seven Kova’da aylık ilk çıkışını yapacak. Özel birliktelikleriniz söz konusu olduğunda, bilinçli olarak kutunun dışında düşünmek için bir noktaya değiniyorsunuz. Deney yapma kararın otantik bir yerden mi geliyor yoksa sevgilini memnun etmek için mi yapıyorsun? Luna’nın Venüs’e karesi, önemli bir diğeriyle tamamen birleşme arzunuz ile konfor fikriniz arasında sürtüşme yaratır.

Yengeç Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

İş veya okuldaki insanların sizden çok fazla talep etmesine izin vermeyin. Hayat senin için çok karmaşık olmaya başlıyor, ama onu basit küçük parçalara ayırabilirsen, idare edebilirsin.

Yengeç Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bunu konuşma zamanı, Kanser! Güneş bugün Pluto’yu geri giderken üçgen yaparken, sonunda profesyonel ilişkilerinizi ve taahhütlerinizi kökten değiştirebilecek uzun zamandır beklenen bir konuşmayı gündeme getirebilirsiniz. Güneş, etkili bir şekilde iletişim kurabilmenizi sağlamak için bir süredir konuşma becerilerinizi düzenliyor. Artık güneş geri giden Plüton ile uyum içinde olduğuna göre, nihayet konuşmaya hazır hissedebilirsiniz. Bunu, işleri yumuşatmak için iş arkadaşınıza ulaşmak, finansal olarak daha güvenli olmak için bir sözleşmeyi düzenlemek ve hatta amirinizle çok ihtiyaç duyulan bir görüşme yapmak için bir işaret olarak kabul edin.

Devam edin ve bugün en tuhaf fikirlerinizi sunun – herkes anlayışlı olacak.

Yengeç Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe gününün kozmik manzarası sizi savunmasız ve hassas bir boşluk olan Yengeç’e çağırıyor. Özlediğiniz mahremiyeti aramanıza izin verin. Kalp merkezli Venüs, gerçeklik kontrolü Satürn ile zorlu bir kareye kilitlenir ve açık onay gerektiren daha derin yakınlık sorunlarını vurgular. Kendine odaklanan güneş, derin dalış yapan Plüton ile destekleyici bir bağlantı oluşturarak, birebir görüşmelerinizde derin ve iyileştirici konuşmalar sunar. Acele edin ve hikayenizi anlatın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.