Yengeç Burç Yorumları 15 Eylül 2021

Yengeç burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Ölümcül cazibe çok mu? Sıkı dur, Kanser. Gezegensel yöneticiniz ay, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla bugün hipnotik Pluto’nun yanında oturacak ve bire bir bağlantılarınıza bir yoğunluk katmanı ekleyecektir. Bekar, ezici veya aşık olmuş, bu tabu olduğu kadar dönüştürücü de, bu yüzden kaçırması zor olmayacak. Bu nedenle, odadaki çok büyük bir filden bilinçli olarak kaçınıyorsanız, hava aniden normalden daha kalın hissedecektir. Neyse ki Luna, Uranüs ve Neptün ile uyum içinde olacak ve bu da size sezgisel olarak yüksek yola çıkmanız için rehberlik edecek.

Yengeç Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Şansınızı zorlamaktan çekinmeyin – şu anda bu kadar kendinden emin ve karizmatik olmanız sizin suçunuz değil. Bugün kalabalığı memnun etmeye, eğlendirmeye ve ikna etmeye devam ediyorsunuz.

Yengeç Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Bugün normalden biraz daha ciddi hissetmeyi bekleyin, Yengeç. Ay karşı burcunuzda, Oğlak, dikkatinizi ilgilenmeniz gereken görevlere odaklarken duygusal durumunuzu esasen sınırlayacak. Kendinizi iş yerinde normalden biraz daha çekingen bulabilirsiniz. Bu, üretkenlik için mükemmel olsa da, gerçek sizi biraz farklı hissettirebilir. Kendinizi daha soğuk veya daha katı hissedebilseniz de, bu, iş streslerini gidermek için mükemmel olabilir. Bugün işyerinde hiçbir şeyin sinirlerinizi bozamayacağını görebilirsiniz!

Cazibe evrenseldir – utangaç bir yabancıyla sohbet başlatmak için kendinizinkini kullanın.

Yengeç Burcu 15 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Odağınızı bugün dünyanızdaki yakın ilişkilere çevirin, Yengeç. Ay’ın güvenlik arayan Oğlak burcundaki varlığı, duygusal dikkatinizi mevcut ortaklık hikayenize yönlendirir. Luna’nın baş döndürücü Merkür ile karesi, özellikle aile meseleleriyle ilgili olarak, kafa ve kalp arasındaki ayrımı vurgulayabilir. Daha sonra, Ay’ın kara kara düşünen Plüton ile buluşması, kabul edilmesi gereken yakınlık etrafındaki hareketsiz gerilimleri aydınlatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.