Yengeç Burç Yorumları 1 Ekim 2021

Yengeç burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 1 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendi değerinize sahip çıktığınızda, aynı enerji mevcut realitenize, Yengeç’e de yansır. Ay, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla Bougie Leo’da aylık ilk çıkışını yapacak. Yani, mutluluğunuza ve şehvetli zevklerinize mazeretsiz bir şekilde düşkünsünüz. İster bekar olun, ister çoktan aşık olun, Luna’nın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Mars’a giden altmışlığı, büyük olasılıkla geri çekilme ve kendinize saklama arzusuna ilham veriyor. Mars’ın yaralı şifacı Chiron’a karşı muhalefetinin, bu arada sağlıklı bir denge geliştirmenizi hatırlattığını unutmayın. Bir münzevi olmayın.

Yengeç Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda çok fazla yöne çekilmenize izin vermeyin. Bugün kendinizi şımartın, ancak doğru yolda gittiğinizden emin olmaya çalışın. Yeni şeyler denemek ve henüz düşünmediğiniz ruhsal seçenekleri deneyimlemek için iyi bir zaman.

Yengeç Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz ve ilişkileriniz nasıl daha yaratıcı hale gelebilir, Yengeç? Bugün, Venüs, Pluto’yu retrograd yaparak, yaratıcılık sektörünüzü profesyonel taahhüt sektörünüzle uyumlu hale getiriyor. Venüs, iş yapma şeklinize uygulanabilecek yaratıcı araçlar için biraz ilham verebilir. Belki de bu, bir tutku projesine tamamen bağlı kalmayı düşünmenin zamanıdır! Sizi heyecanlandıran yeni bir projeyi veya ilişkiyi eğlendiriyor olabilirsiniz. Bu yeni tutku projesi veya iş bağlantısı, profesyonel olarak yenileniyormuş gibi hissettirebilir. Bugünün sekstili, her şey dahil olmak için mükemmel olabilir!

Bugün keşfe çıkın – yenilikçi fikirleri anlamak için enerjiniz var, o yüzden kullanın.

Yengeç Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Ay nereye giderse gitsin, özveriyle takip edersin Yengeç. Cuma günü gökyüzü, Luna’nın Leo’nun bencil çayırlarında ilerlediğini ve odak noktanızı kaynaklarınıza ve yeterince kullanılmayan yeteneklerinize yönlendirdiğini görüyor. Ayın duvar inşa eden Satürn ile zorlu muhalefeti, yakın ilişkilere ağır, aşırı ciddi bir bakış atıyor. Neyse ki, ayın kendine odaklı güneş ve go-getter Mars ile şımarık buluşması, daha sonra evinize ve aile hayatınıza taze bir soluk getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.