Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Ekim 2021

Yengeç burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunu Ekim ayında neler bekliyor? Yengeç burcunu Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Burç Yorumu

Güneş, Mars ve Merkür iç bölgeniz Başak’ta devam ediyor, bu nedenle odak noktanızı gemi şekline sokmak olabilir. Bu sadece mekanınızı düzenli ve dağınıklıktan arındırmak anlamında değil, aynı zamanda birlikte yaşadığınız insanlar arasında uyum yaratmak anlamındadır. Bir aile veya grup olarak kafanızda herhangi bir sorun varsa, bu sorunları çözmek için en iyi zamanlardan biridir. Terazi burcunun vurgulanması, incelik ve diplomasinin zor durumları kolaylaştırmaya ve insanları tekrar bir araya getirmeye yardımcı olabileceği anlamına gelir.

6 Ekim’de Terazi’deki yeni ay, herhangi bir yeni plan veya girişimi başlatmak için harika bir zaman. Mekanınızı baştan yaratmaya hazır mısınız? Şimdi başlayın ve sonuçlardan gerçekten memnun kalacaksınız. Büyük bir düzenleme yapmanız gerekiyorsa, özellikle konuşkan Merkür geri giderken yapın. Bu karanlık köşeleri kazmaya ve daha fazla yer açmaya hevesli olacaksınız.

Büyüleyici Venüs, yedinci ayda Yay burcuna geçerek, yaşam tarzı seçimlerinize ve kararlarınıza cesur ve maceracı bir not getiriyor. Belki aynı anda hem çalışmak hem de seyahat etmek istersiniz. Bu, özellikle iyi bir arkadaşınızla gitmeyi düşünüyorsanız, önümüzdeki haftalarda size hitap eden bir fikir olabilir.

20 Ekim’de Koç burcundaki dolunay, bir planın veya projenin tamamlanması ve başarınızı kutlama şansı ile aynı zamana denk gelebilir.

Güneş yirmi ikincide hareket ederken ve sekiz gün sonra Mars’a girerken, odak Akrep burcuna kaydığında, boş zaman ve zevk sektörünüz aydınlanır. Aşk hayatınız dramatik bir şekilde gelişebilir, belki de tüm yılın en iyisi olabilir.

Aynı zamanda, terapötik değeri olan yaratıcı aktivitelerden ve hobilerden hoşlanabilirsiniz. Sadece arkanıza yaslandığınızdan ve yapmayı sevdiğiniz şeyleri yapmaktan zevk aldığınızdan emin olun.

Yengeç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Aşk Burç Yorumu

Tarafsız Terazi, 6 Ekim’de yeni aya ev sahipliği yapıyor ve sizi arkadaşlarınızın (veya kendi) romantik anlaşmazlıklarını bir profesyonel gibi çözmeye davet ediyor. İnsanlara tavizler verme konusunda nasıl tavsiyelerde bulunacağınızı (veya bunları kendiniz nasıl yapacağınızı) biliyorsunuz, böylece herkes istediği bir şeyi elde edebilir.

Yirminci ayın baskın Koç burcundaki dolunay, sizi istediğinizi almaya teşvik ediyor. Ve genellikle en agresif burç olmasanız da, inisiyatif almak ve ilk hareketi yapmak şimdi çok güçlendirici.

Akrep, 22 Ekim’den itibaren parlayan güneşle eşleşir, bu noktada sahip olamayacağınız o kişiye odaklanabilirsiniz (tamam, sabitlenmiş). Bunları neden aklınızdan çıkaramadığınızı kendinize sorun. Muhtemelen kendi sorunlarınızla (mutsuzluk, düşük benlik saygısı vb.) ne kadar büyük olduklarından daha çok ilgisi vardır.

Güçlü iradeli Mars, otuzunda kendine güvenen Akrep ile eşleşir ve birlikte çalışmanız için son derece güçlü bir enerji yaratır. Utangaç olmanın zamanı değil, Yengeç. İstediğini elde etmek için şu anda olduğundan daha iyi bir şansın olmamıştı.

Yengeç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, kişisel yaşamınız ve profesyonel dünyanız arasındaki dengeyi ele almanızı sağlar. Buradaki zorluk, mutlaka yapamayacak olmanızdır. 6 Ekim’de meydana gelen yeni ay, kişisel meselelerle uğraşırken arkanıza yaslanmaya zorlar, ancak yirminci Koç burcundaki dolunay, kariyerinize odaklanır.

Sık sık çiğneyebileceğinden daha fazlasını ısırabileceğini hisseden biri olarak, bu iki haftanın biraz gerginlik yaratmaya başladığını görebilirsiniz. İşe odaklanmakta güçlük çekmenizin nedeninin, hedeflerinizin değişmesi ve hedeflerinizi gerçekleştirme şeklinizi değiştirmeye başlamanız olduğunu fark edebilirsiniz.

Belki yaratıcı bir çıkış noktası bulmak, profesyonel arzularınıza fayda sağlayacaktır. Öyleyse, 22 Ekim’de güneşin Akrep burcuna geçişi, kariyer vizyonunuza daha fazla sanatsallık katmanın yeni yollarını keşfetmenize yardımcı olabilir. Yeteneğinizi keşfederken farklı yaklaşımlara açık olun. Tek bir plana veya düşünce tarzına bağlı kalmayın. Düşüncelerinizin dolaşmasına izin verin ve Mars otuzunda Akrep’e girdiğinde yönünüz değişebilir. Profesyonel planlarınızda esnek olun ve bu ay vizyonunuzu ifade etmenin yeni yollarını benimseyin.

Yengeç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İlişki Burç Yorumu

Aşk hayatınızı rayına oturtmak istiyorsanız kendinize iyi bakın. 6 Ekim’de Terazi’deki yeni ay, sizi flört uygulamalarından uzaklaşmaya ve akşamı klasik canavar filmleri izleyerek geçirmeye teşvik edecek. Ertesi gün Venüs Yay burcuna geçtiğinde eski sevgilinize mesaj atmayarak kendinize odaklanmaya devam edin. Seni yeterince uzun süre oyaladılar. Numaralarını sil!

Merkür on sekizinde direkt gittiğinde aşk ürkütücüden daha sevimli olur. Çıkma söz konusu olduğunda ilerlemenin ve hatta tekrar ciddi bir ilişki içinde olma fikrini düşünmenin zamanı geldi. Cesur olun ve 20 Ekim’de Koç burcunda dolunay olduğunda birinden Cadılar Bayramı partisine davet edin. Birini istiyorsanız, bunu gerçekleştirin. Onları büyünün altına sokmak kolay olacak.

Güneş yirmi saniyede Akrep burcuna geçtiğinde, soğuk sonbahar gecelerini tutkular ısıtır. Elma toplamaktan korku filmi izlerken yıldızların altında yaramazlık yapmaya kadar yaratıcı Cadılar Bayramı temalı buluşmalara gitmenin tam zamanı. 30 Ekim’de Mars, Akrep burcuna geçtiğinde bu yaratıcılığı yatak odasına taşıyın. Romantik ilişkiler çok çabuk gerçekleşebilir, ancak bu kadar çabuk tükenmediğinden emin olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.