Yay Haftalık Burç Yorumları (27 Eylül – 3 Ekim Haftası)

Yay burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yay burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası neler bekliyor? Yay burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 27 Eylül – 3 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Yay, bu hafta ileriye doğru bir yol bulmak, sezginizi takip etmekle ilgili.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, arkadaşlık evinizde Terazi burcunda, ilişkiler evinizde İkizler burcunda Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aşkı arıyorsanız, arkadaşlarınızdan başkasını aramayın. Tanıdığınız birinin sizi bir randevu ayarlamasına izin verin. Yay burcu, iyi bir tavsiyeyle gelen biriyle tanışmak konusunda rahat hissedeceksiniz. Yeni ruh eşinizi bulmanıza yardımcı olacak arkadaşlarınıza güvenin.

29 Eylül Çarşamba günü, sezgi evinizdeki Akrep burcundaki Venüs ile başlayan, atalar evinizdeki Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm vardır. Bugün, uzun zaman önce yaşamış aile üyelerine bağlısınız. Yay, geçmişten gelen büyülü insanlarla ruhsal bir bağlantınız var. Bu, psişik yeteneğinizi keşfetmek için iyi bir gün. Tarot kartlarınızı veya sarkaçlarınızı çıkarın ve pratik yapın.

Yay Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gülme izini bırak çünkü gaflar bu hafta gelecek, Yay! 27 Eylül’de başlayacak olan Merkür gerilemesi ile birlikte hayata yavaşlamanın başladığını hissedeceksiniz. Neyse ki, tüm zodyak işaretleri arasında, muhtemelen en çok bundan zevk alacaksınız!

Sosyal on birinci evinizde geri pedal çeviren kozmik habercimizle, eski dostlarınız ve tanıdıklarınız muhtemelen size çarpacak ve yeniden toplanmanızı isteyecek! Ulaşmak istediğiniz biri varsa – özellikle de her zaman gözünüz üzerinde olan biri – önümüzdeki haftalarda bunu yapın.

29 Eylül’de Venüs, Neptün ile üçgen açı yapacak ve size şehvetli ve romantik bir hava getirecek. Bu, dinlenmek, bir banyoyu paylaşmak veya tek ve tek kişiyle rahatlamak için mükemmel bir zaman olabilir. Aynı gün on birinci evinizdeki güneş Satürn’ü üçgen açı yapacak ve arkadaşlıklarınız ve bağlantılarınız için bir şükran duygusu getirecek.

Yay Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Yay, konuşmalarında kendini geri mi tutuyorsun? Eylül ayının sonu olduğuna göre, konuşmadan önce düşünmek isteyebilirsiniz.

27 Eylül Pazartesi günü, Merkür istasyonları Terazi’de geri hareket ederek topluluk, dostluk ve hayaller sektörünüzü etkiliyor. Merkür gerilemesi yürürlükteyken, profesyonel hedefleriniz hakkında şüpheleriniz olabilir. Bu şüpheler, profesyonel hayallerinizin pratikliği ve onları gerçekleştirme beceriniz etrafında dönebilir. Ek olarak, Merkür gerilemesi boyunca profesyonel gelişiminizi ilerletmek için doğru bağlantılara ve ağlara sahip olup olmadığınızı merak etmeye başlayabilirsiniz.

İletişim haftanın geri kalanında bir dönüş alacak gibi görünüyor. 28 Eylül Salı günü, iş ortaklarınız, müşterileriniz ve meslektaşlarınızla etkili bir şekilde iletişim kurma yeteneğinizi uyumlu hale getiren geri giden Jüpiter ay ile üçgen açı yapıyor. Salı günkü transit, sözleşme ayrıntılarına dalmak için de mükemmel olabilir. Ardından Perşembe’den Cuma’ya, 30 Eylül’den 1 Ekim’e kadar Venüs geri giden Jüpiter ile kare açı yapacak. İş yerinizde söylemek istediklerinizi söylemenin zor olduğunu görebileceğiniz için kare biraz gerginlik yaratıyor. Özellikle iş ortakları ve anlaşmalarla uğraşıyorsanız, kendinizi sansürlemeniz gerektiğini hissedebilirsiniz.

Yay Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk birkaç günü sizin için biraz tuhaf olacak, ancak felaketle ilgili bir şekilde değil. Sadece sakinleşmeye çalışın ve sıkıntılarınızı alışverişten uzak tutun. Çarşamba gününe kadar kendinizi daha enerjik ve dünyayı ele geçirmeye hazır hissedeceksiniz. Seyahat etmeyi düşünmek ya da sadece dışarı çıkmak için iyi bir zaman. Hafta sonu, dünyanızı genişletme eğilimini sürdürüyor, bu yüzden mümkün olan en kısa sürede yeni ve havalı bir şey yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.