Yay Burç Yorumları 29 Eylül 2021

Yay burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten alınmış, mevcut ilişkilerinizde bilinçsiz kısımlarınızı keşfetmeye başlıyorsunuz, Yay. Örneğin, Luna cinsel kimya, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan erotik sekizinci evinizde gezinmeye devam eder, ancak bu süreçte aynı anda özgürlüğü seven Uranüs’e seksenlik yapacaktır. Sezgisel indirmeler kaçınılmazdır; Bu süre zarfında inceleme için nelerin geldiğine dikkat edin. Sevgilinizin duygularına açık mısınız? Venüs aynı anda Neptün ile üçgen açı yapacak ve bu da arzuladığınız romantik fantezi için mükemmel bir zemin oluşturacak. İster bir grup ortamında ister sevgilinizle bire birde olun, ikiniz arasındaki kimya yadsınamaz.

Yay Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi harika hissediyorsunuz ve herhangi bir şeyi veya herhangi birini üstlenmeye hazırsınız ve istediğinizi elde etmek için çekilmesi gereken gizli ipleri görebilirsiniz. Sağdakine yanaş ve hayatının değişimini izle.

Yay Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel ağınız ve istekleriniz gelişiyor, Yay! Merkür gerilemesi Plüton gerilemesi ile kare açı yaptığında, toplum ve hayaller sektörü ile finans ve değer sektörü arasında bir gerilim var. Merkür retrosu, profesyonel hayallerinizi ve ağınızı yeniden düşünmenizi istiyor, ideal olarak retrograd sonrası geliştirmek için. Bugünün karesi ihtiyacınız olan atılım olabilir! Ağınızın ve hayallerinizin eskisi kadar değerli olmadığını fark edebilirsiniz. Finansal olarak daha sürdürülebilir olmak için profesyonel özlemlerinizi ve bağlantılarınızı yeniden düşünmeniz gerekebilir.

Maddi mallarla meşgul olmak, sizi en önemli şeylerden uzaklaştıracaktır.

Yay Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba gününün yoğun gökyüzü Yay burcunda çeşitli hikayeler dönüyor. Aydınlatıcı güneş, öz disiplinli Satürn ile destekleyici bir anlaşma oluşturarak grup çalışmalarına, eğitim girişimlerine veya proje yazmaya karşı yapılabilir bir tutum oluşturur. Kendinizi dayanıklılık ve takip gerektiren bir şeye uygulamak için ideal bir gün. Başka bir yerde, sanatsal Venüs, vizyon sahibi Neptün ile hizalanır ve yaptığınız her işe ilham verici, yaratıcı bir yetenek katar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.