Yay Burç Yorumları 13 Eylül 2021

Yay burcunun 13 Eylül 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 13 Eylül 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 13 Eylül 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 13 Eylül 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 13 Eylül 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 13 Eylül 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 13 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini koluna takıyorsun ama aynı zamanda tüm durum hakkında tereddütlü hissediyorsun, Yay. Bunların hepsi astro-hava sayesinde, bu yüzden kaosun cesaretinizi kırmasına izin vermeyin. Örneğin, burcunuzdan geçen ayın ortasında Luna, dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla puslu Neptün ile yüzleşecek. Bil diye söylüyorum, bugün tam bir muamma sensin, o yüzden bu gizemli enerjiyi akıllıca kullan. Başka bir notta, bu süre zarfında kendinizi ifade etmekte kendinizi rahat hissedip hissetmediğiniz konusunda emin olamayabilirsiniz. Geri çekil ve üzerinde uyu. Yarın başka bir gün.

Yay Burcu 13 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Çocukluğundan kalma o oyun ruhu, artık büyüdüğün halde bile seni hiç terk etmedi. Herkesi her şeyin eğlenceli olduğuna ikna ederken gündeminizi dünyanın boğazına kadar indirmenize yardımcı olacak. Öyle değil mi?

Yay Burcu 13 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yay, geçim kaynağınız üzerinde çalışma zamanı! Güneş bugün geri giden Neptün’e karşı olduğundan, eviniz, aileniz, kariyeriniz ve kamusal statünüz arasında bir çekişme var. Neptün retrosu muhtemelen ev hayatınıza ışık tutuyor. Daha istikrarlı bir temel sağlamak için profesyonel arayışlarınıza daha fazla çalışmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Neyse ki, güneş şu an itibariyle hiper-editoryal ve onarıcı! Kariyer yolunuzda ince ayar yapmaya odaklanmak için güneş enerjisini kullanın. Kariyerinize ne kadar çok emek verirseniz, temeliniz o kadar sürdürülebilir olur.

Bir sürü erkeksi enerjiyle çevrili olarak, bugün çok daha cesur ve cesur davranacaksınız.

Yay Burcu 13 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün kozmik spot ışığı üzerinizde parlıyor gibi görünüyor, Yay. İlk dördün ay burcunuzda ortaya çıkar ve sağlığınız, kimlik duygunuz ve bağımsızlığınız etrafında benimsenecek değişiklikleri aydınlatır. Bu arenada yapabileceğiniz aktif değişiklikleri not almayı hedefleyin. Başka bir yerde, kendine güvenen güneşin egosunu inkar eden Neptün ile karşıtlığı, ev ve aile bağlantıları çevresinde karışık, sisli bir atmosfer yaratır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.