Yay Burç Yorumları 1 Ekim 2021

Yay burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yay burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 1 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, erotik sekizinci seks evinizi, enerjik alışverişlerinizi ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir, ancak bugün geniş macera, genişleme ve bilinmeyen bölge dokuzuncu evinize dokunacak. Yay, mevcut durumunuzu bir sonraki seviyeye taşıma veya belki de özel biriyle inanç sıçraması yapma düşüncesini eğlendiriyor musunuz? Luna’nın aşkla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yaptığı üçgen açı bazı bastırılmış duyguları tetikleyebilir. Aynı şekilde, onlar üzerinde çalışmanız için bir fırsattır. Bu riski alacak cesareti bulun ve sonuçlar sizi çok şaşırtabilir.

Yay Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Doğru kişi, momentumunuzu fark eder ve gördüklerini gerçekten beğendiğini söyler! Enerjiniz şu anda neredeyse mükemmel ve ruh haliniz bundan daha iyi olamazdı. Işığınızın parlamasına izin vermekten korkmayın.

Yay Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer veriyorsun, Yay? Venüs bugün Plüton’un geri hareketine altmışlık açı yaptığından, değer fikriniz sürekli değişiyor. Bu geçiş, mali durumunuzu ve yeteneklerinizi işyerinde uygun şekilde kullanıp kullanmadığınızı sorgular. Mükemmel bir dünyada, yeteneklerinizden ve becerilerinizden yararlanabilirsiniz. Ancak, bu her zaman böyle olmayabilir. Bugünün transit geçişi, para kazanma şeklinizi yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi kullanan bir iş aramayı düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Hatta işvereninizle seçenekleriniz hakkında konuşmak isteyebilirsiniz.

Anı yaşama konusunda yeteneklisiniz, ancak bugün gelecek planlara göz atın.

Yay Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yay burcu olarak, uzun süre tek bir yerde zar zor kalabilirsiniz. Cuma günkü gökyüzü, dinamik Aslan ayı sizi macera aramaya iterken, yorucu rutinlerden ve sıradan yükümlülüklerden kurtulmanız için sizi cesaretlendiriyor. Luna’nın ağır Satürn ile boğucu muhalefeti, iletişimi özellikle zorlaştırabilir. Neyse ki, canlandırıcı güneş ve bağımsız Mars ile buluşması, arkadaşlarınızı serbest bırakmanıza yardımcı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.