Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Ekim 2021

Yay burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Yay burcunu Ekim ayında neler bekliyor? Yay burcunu Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Burç Yorumu

Yay, bu ay devam ederken parti modundasın. Sosyal sektörünüze canlı odaklanma umutla parıldıyor ve sizi en iyi şekilde bulabilir.

22 Ekim’e kadar burada güneş ve ayın sonuna kadar dinamik Mars, oldukça sosyal bir kelebek olduğunuz ve muhteşem yeni bağlantılar kurmaya istekli olduğunuz anlamına gelebilir. Bu aynı zamanda ekip çalışması, akraba ruhlarla uyum ve topluluğunuz veya hayır kurumunuz için başkalarıyla bir araya gelmek için iyi bir zamandır.

Altıncı aydaki Terazi burcundaki yeni ay, yeni bir başlangıç ​​şansını beraberinde getiriyor. Özellikle hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek kişilerle arkadaş olabiliyorsanız, yeni çevrelere girmeye hevesli olabilirsiniz.

Bu aynı zamanda uzun süredir devam eden dileklerin ve hayallerin sektörüdür. Birini gerçekleştirme arzunuz varsa, şimdi bunun için gidin.

Güzel Venüs, 7 Ekim’de burcunuza geçerek size çekici faktörünü veriyor. Bu muhteşem gezegen, sizi kalabalığın arasından öne çıkaran muhteşem bir ışıkla donatabilir.

Yirminci gündeki Koç burcundaki dolunay, duyguları açığa çıkarabilir. Bu zamanda bir romantizm çiçek açabilir veya hayran olduğunuz birine çıkma teklif etmeye karar verebilirsiniz. Bu duygu aciliyet duygusudur ve dürtüsel bir hareket yapabilirsiniz, bu yüzden bir şey yapmadan veya söylemeden önce sonuçlarını düşünün.

Güneş 22 Ekim’de Akrep’e ve ardından sekiz gün sonra rekabetçi Mars’a geçerken odak daha sessiz ve daha manevi bir sektöre kayıyor. Önümüzdeki haftalar olası değişiklikler açısından oldukça dramatik olabilir.

Bu, derinlere inmenin ve çok uzun zamandır bir acı kaynağı olabilecek o ham alanları ve gizli yaraları ortaya çıkarmanın zamanıdır. Bir terapist, danışman veya enerji şifacısı ile bağlantı kurmak, bu sorunları çözmenize ve sonunda kendinizi bütün hissetmenize yardımcı olabilir.

Yay Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Aşk Burç Yorumu

Aşk cesurdur ve romantik Venüs, 7 Ekim’de heyecan arayan ateş burcunuzla ortak olduğunda pek çok olasılık barındırır! Önümüzdeki birkaç hafta eğlence, macera ve birçok öğrenme deneyimiyle dolu olabilir. Her şeyi sorgula, Yay.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter, on yedincisinde gerileme döngüsünü terk ettiğinde eksantrik Kova ile eşleştirilmiştir, bu nedenle tamamen ve tamamen kendiniz olduğunuzda aşkta en şanslı olacaksınız. Dünyada senin gibi kimse yok, bu yüzden tuhaflığınızı benimseyin ve öyle yapacak başka birini bulun.

Güneş, 22 Ekim’de derin su burcu Akrep için havadar Terazi’den ayrılarak, duygularınıza gerçekten odaklanmanız için bir ay veriyor. Normalde yoğun duyguları görmezden gelmeye veya görmezden gelmeye çalışırsanız, bu, kendinizle sessizce oturmak ve zamanınızı gerektiren tüm günlük dikkat dağıtıcı şeyler olmadan gerçekten nasıl hissettiğinizi anlamak için ipucunuzdur.

Akrep ayrıca otuzunda yöneticisi Mars ile güçlerini birleştirerek size durgun suların derinlerde aktığını kanıtlama şansı verir. Mevcut veya potansiyel bir ortağı şimdi kandırabileceğinizi düşünmeyin. Hiçbir şey olmaz demenize rağmen yüzünüz tam tersini söylüyor. Negatif beden dilini artık gizlemek neredeyse imkansız.

Yay Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İş Burç Yorumu

Ekim bir patlama ile başlar! 6 Ekim’de Terazi’deki yeni ay, pillerinize ekstra bir şarj sağlar.

Bu, bir çentik atmak ve hayatınızın profesyonel alanında geri kalmamak için harika bir zaman. Bir süredir tanıdığınız iş bağlantıları ve meslektaşları size kazançlı tekliflerle gelebilir. Belki de yeni bir fırsat için sizin becerilerinize veya tavsiyelerinize ihtiyaçları vardır. Ne olursa olsun, sohbeti akıcı tutmak iyi bir fikir çünkü bu, ileride başka projelere yol açabilir. Ekim, tüm farklı olasılıkları denemenize izin vermek için ideal bir aydır.

Jüpiter’in gerilemesi on yedinci günde, Merkür’ün gerilemesi ertesi gün sona eriyor. Bu, Eylül ve Ekim aylarının daha iyi bir kısmı için havada olan profesyonel konuları ileriye taşımak için güç verir. Bu, bir iş bağlantısının size getirdiği yeni bir fırsatı veya işi içerebilir.

20 Ekim’de Koç burcundaki dolunay, yolunuza çıkan sorunları aşmanız için size araçlar vererek bu enerjiyi sabit tutmanıza yardımcı olur. Projelerinize zarar veren ve sizi ilerlemenizi duraklatmaya zorlayan tüm gevşek uçlara bir son verebilir. Düşündüğünüz gibi olmasalar bile, dünyanızdaki bol profesyonel fırsatları takdir ediyorsunuz.

Yay Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İlişki Burç Yorumu

6 Ekim’de Terazi’de yeni ay olduğunda, mükemmel eşinizle buluşmak yalnızca bir kaydırma hareketi uzağınızda. Sihirli biriyle tanışmak için en sevdiğiniz flört uygulamalarından birinde oturum açın. En iyi randevu geceniz, Venüs’ün yedinci gün burcunuza girdiği ve ilk buluşmalar için ideal bir zaman olduğu zamandır, çünkü en çekici, eğlenceli benliğiniz olacaksınız. Ve oldukça sıcak. Instagramlanabilir tarihlere gidin, ancak fotoğraflarınızdan kırpabildiğinizden emin olun çünkü bunlar kalıcı ilişkiler olmayacak.

Jüpiter 17 Ekim’de direkt gittiğinde bu flört uygulamalarına girmeye devam edin. Mesajlaşma oyununuz yerinde ve esprili kelime oyunlarınızla ve mükemmel Cadılar Bayramı kelime oyunlarınızla insanları cezbetmek kolay olacak. Yirminci ayın Koç burcundaki dolunay sırasında ilk hareketi yapın. Onları nefessiz bırakacak heyecan verici bir ilk randevu planlayın (birden fazla şekilde).

Bununla birlikte, 22 Ekim’de güneş Akrep burcuna girdiğinde ve beklenmedik bir kalp kırıklığı sizi rahatsız etmek için geri geldiğinde, flört dramatik bir dönüş alır. Tekrar çıkmadan önce duygularınızı toplamak ve iyileştirmek için biraz zaman ayırın. Ayın otuzunda, Mars Akrep burcuna girerken, yolunuza devam edebilmek için romantik lanetinizi kırmanın yollarını bulun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.