Terazi Haftalık Burç Yorumları (13 Eylül – 19 Eylül Haftası)

Terazi burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası neler bekliyor? Terazi burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 13 Eylül – 19 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kutlama zamanı, Terazi! On ikinci evinizde serseri bir kızıl gezegenle geçen haftalardan sonra, Mars kurtarmaya geldi. 14 Eylül’de güçlü Mars, 30 Ekim’e kadar kalmak için burcunuza giriyor. Bu, ilişkilerinizi istediğiniz yöne yönlendirmek için daha fazla enerjiye ve hakimiyete sahip olmanızı sağlar. İster tek ister bağlı olun, gücünüze adım atma ve değerinizi talep etme zamanı. Kızıl gezegenin ışıltısını barındırmayalı neredeyse iki yıl oldu, bu yüzden onun yeniden güçlenmesini memnuniyetle karşılayacaksınız.

Sadece enerji seviyeniz artmayacak, aynı zamanda cinsel dürtünüzün, karizmanızın ve manyetizmanızın da yükseldiğini hissedeceksiniz! Tek Teraziler kendilerini ortaya koymak ve evrene aşkı aradığınızı göstermek için öncülük etmelidir. Adanmış Teraziler, bu ateşi, partnerleriyle macera için günü yakalayarak veya en azından çarşaflardaki kimyalarını yeniden ateşleyerek kullanmalıdır.

Haftanın ilk gezegensel açıları, ev, aile ve kariyer meseleleriyle hokkabazlık yaptığınızı vurgularken – özellikle 14 ve 16 Eylül’de – 17 Eylül’de sevgilinizle aranızda keskin bir kopukluk olabilir. Venüs ile mali saniyenizde Beşincinizde Satürn’e kare bir ev, hediyeler, harcamalar ve para söz konusu olduğunda bir şeyler olduğu açıktır. Bir fitne atmak yerine iletişim kurun!

Terazi Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Dengeyi bulmak, sürekli ayarlamalar anlamına gelir. Terazi, kendi ekseni etrafında dönme yeteneğin bu hafta sana yardımcı olacak. 14 Eylül Salı günü, içsel hayatınızı yöneten evde Başak burcundaki güneş, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapıyor. Dünyanın başka bir yerine taşınmayı, kariyer değiştirmeyi veya farklı ilişkiler kurmayı hayal edebilirsiniz. Ve siz bu şeyleri hayal ederken, Evren mesajı alır ve fırsatlar gelmeye başlar. Öyleyse bugün, devam edin ve hayal edin.

16 Eylül Perşembe günü Başak burcundaki güneş, risk ve romantizm evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Birisi size doğru beklenmedik romantik bir hamle yapabilir. İleriye mi yoksa geriye mi atılacağına dair anlık bir karar vermeniz gerekebilir. Terazi, bu size birkaç saniyelik garip bir sessizlik verebilir veya yeni bir romantizmin kapısını açabilir.

Haftanın sonuna doğru, 17 Eylül Cuma günü dikkate alınması gereken iki husus var. Hala Başak burcunda olan güneş, mesken evinizde güçlü Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bir temizlik aleminde gibi görünüyorsun. Misafirler için hazırlanıyor veya minimalist olmaya ve eşyalarınızın yarısından kurtulmaya karar veriyor olabilirsiniz. Bu, günlük hayatınızı nasıl yaşadığınızda tam bir değişiklik olabilir. Terazi, her emrinize uyan akıllı bir eve geçiş yapıyor olabilirsiniz. Ya da ters yöne gidin. Tavuk yetiştirmek, ev yapımı ekmek pişirmek ve ön verandadaki sallanan sandalyede oturmak gibi basit bir hayat yaşamayı düşünün.

Terazi Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül ortasına kadar, işten duygusal olarak biraz tükenmiş hissedebilirsiniz, Terazi. Yeteneklerinizi kullanmamanın veya duygusal olarak tatmin edici bir işe sahip olmanın bir sonucu olabilir.

12 Eylül Pazar günü, ay geri giden Jüpiter ve geri giden Plüton ile kare açı yapıyor, bu da hafta başlamadan önce dinlenmek için bir gün izin almayı düşündüğünüzü gösteriyor.

13-14 Eylül Pazartesiden Salıya kadar güneş, enerji eksikliğinize veya işteki hırsınıza ışık tutan Neptün geri hareketine karşı çıkacak. İş gününüzün üstesinden gelmek için bir noktaya değinirken, zihniniz hayallere kayabilir. Bu ilk iki günü, bir işi tatmin edici kılan şeyleri düşünmek için kullanmalısınız. Haftanın sonuna doğru güneş, Pluto geri hareketinde üçgen açı yapacak ve bu da, evde çok ihtiyaç duyduğunuz zamanın tadını çıkarmak için son birkaç iş gününü tamamlamanızı istiyor. Neyse ki, ay geri giden Neptün’e de 60’lık açı yapacak, bu nedenle iş streslerini hafifletmek ve hatta olağan çalışma programınızın monotonluğunu kırmak için bir fırsat var.

Terazi Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında dünyanın iç tasarımcısı sizsiniz, bu yüzden çevrenizi değiştirmek için elinizden geleni yapın. Delirmek zorunda değilsin; burada sadece küçük dokunuşlar ve oradaki herkesi biraz daha mutlu edebilir. Arkadaşlarınızla daha sonra aşağı inin — yapacak ciddi konuşmalarınız var. Konuların hepsi olumlu olduğu için zor olmayacak. Hafta sonu hiçbir şey yapmamak için yapılır. Evin etrafında tembellik yapın, biraz okuyun ve kullanışlı olan her şeye kafa yorun ama büyük sosyal planlarla delirmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.