Terazi Burç Yorumları 7 Eylül 2021

Terazi burcunun 7 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 7 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 7 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 7 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 7 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 7 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

İşleri bir sonraki seviyeye taşımadan veya belki de yeni bir romantik yolculuğa çıkmadan önce, bırakmanız gereken bir şey var, Terazi. Tek veya zaten bağlı olan ayın, onikinci eviniz aracılığıyla taahhütlü yedinci evinizin göksel hükümdarı olan kızgın Mars’la kavuşumu, onikinci kapanış eviniz aracılığıyla iyileşme, affetme ve teslim olma fırsatını getirir. Bazılarınız için bu, eski bir sevgilinin kalbinizde oyalanmaya devam eden enerjisi etrafında dönebilir, geri kalanınız ise genel olarak geçmiş yüklerden kurtulmanın yollarını arayabilir. Bu süre zarfında daha duygusal olabilirsiniz, bu yüzden kendinize karşı nazik olun.

Terazi Burcu 7 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Derinlemesine sorular sorun ve insanları konuşturun. Sıradan koşullar altında insanları gerçekten iyi okuyabilirsiniz, ancak şu anda özellikle gözetlemelerinizin iç çekirdekleriyle temas halindesiniz.

Terazi Burcu 7 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, işyerinde güçlü yönlerinizi onurlandırmaya nasıl başlayabilirsiniz? Dün, yeni ay, iş yerindeki yeteneklerinizden yararlanmak için altı aylık bir iç gözlem yolculuğuna başladı. Bugün ay, daha emin olmak için fırsatların başlangıcı olabilecek Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bugün iş yerinde karşılıklı bir yatırımla ilgili bir konu veya konuşma ortaya çıkabilir. İşbirlikçi ortaklıklarınız ve taahhütleriniz gözden geçirilmek üzere bir perspektif haline gelebilir. İş yerindeki en yeni ikileminizi çözerken gözlemlediğiniz şeye ve onarıcı becerilerinize güvenin. Bu ikilemle uğraşırken sezginize güvenmek akıllıca olacaktır.

Kendinizi bir randevuya çıkararak gününüze biraz romantizm katın. Biraz şımartın!

Terazi Burcu 7 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinizi perde arkasına bırakın, Terazi. Ay, ritüelistik Başak’tan geçerken sosyal yakıtınız azalıyor ve umutsuzca yeniden şarj edilmeye ihtiyacınız var. Luna’nın motive olmuş Mars ve derin dalış yapan Pluto ile enerji verici buluşması, sizi bolca takip ve tamamlanması gereken yalnızlık gerektiren projelere enerji harcamaya teşvik ediyor. Dağınıklık veya fiziksel egzersiz yoluyla aktif olarak serbest bırakma üzerinde çalışmak için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.