Terazi Burç Yorumları 30 Eylül 2021

Terazi burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 30 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklınız parada, ama sırada boo’nuz var, Terazi. Şimdi, ay, otoriter onuncu evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla gezegensel yöneticiniz Venüs ile uyumlu bir üçgen oluşturacak. Mevcut durumunuz ve/veya kararlı ortaklığınız uzun vadeli hedeflerinizle uyumlu mu? Bu, burcunuzda geri giden Merkür ile duygusal temellerle ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla dönüştürücü Plüton arasındaki bugünkü karede dikkate alınması gereken bir şeydir. Ödüle odaklanıyorsunuz ve arzu ettiğiniz istikrarı gösteriyorsunuz. Seni yapmaya devam et.

Terazi Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Etkileyici enerjin, davanı oldukça çekici kılıyor, bu yüzden bu gece nerede biteceğini kim bilebilir? Birine nasıl hissettiğinizi söylemenin tam zamanı – kim olduğunuzu bilmeseler bile!

Terazi Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Yaptığın işten zevk alıyor musun, Terazi? Venüs bugün geri giden Jüpiter ile kare açı yaparken, finansal yeteneklerinizi neşe ve yaratıcılık duygunuza göre önceliklendiriyor olabilirsiniz. Venüs, özellikle yeteneklerinizi işyerinde kullandıysanız, muhtemelen kazançlıdır. Bununla birlikte, Jüpiter retrosuna kare, hem işe hem de eğlenceye öncelik vermekte zorlandığınızı gösterir. Para kazanmak, özellikle aklınızda finansal hedefleriniz varsa önemlidir. Ancak, iş dışında hayatın sunduğu şeylerden zevk almanızı engellememelidir. Hobilerinizle uğraşırken aynı zamanda üretken olabilirsiniz.

Hiç kimse mükemmel değildir, bu yüzden başkalarının bugün ortaya koyduğu yanılsamaya kapılmayın.

Terazi Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Terazi, bugün sizi yıkayan iyimser zihniyete yaslanın. Umudunuzu mantıkla haklı çıkarmak yerine, evrenin sizi teşvik ettiği genişlemeyi kucaklamayı hedefleyin! Yönetici gezegeniniz, bağ oluşturan Venüs, kendisini yaşamdan daha büyük Jüpiter ile bir karede bulur. Bu eşleştirme, iyi bir ruh halini artırır ve kendinizi yetenekli ve kendinden emin hissetmenizi sağlar, ancak aynı zamanda romantik veya yaratıcı taahhütler söz konusu olduğunda çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırmanıza da neden olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.