Terazi Burç Yorumları 29 Eylül 2021

Terazi burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

O havalı özçekimi paylaş ve onlara neyi kaçırdıklarını göster, Terazi. Görüyorsunuz, halka açık onuncu tanıma evinizden parıldayan aya ek olarak, cilveli gezegen yöneticiniz Venüs, bu süreçte fantezi eğilimli Neptün ile uyumlu bir üçgen oluşturacak. Tek veya bağlı, kesin olan bir şey var: Bu durumun değerini yansıtmak ve yeniden değerlendirmek için biraz zaman ayırıyorsunuz. Kendi değerinize sahip çıktınız mı? Bunu söyledikten sonra, Luna’nın ateşli sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’e tatlı altmışlığı, muazzam bir içgörü ortaya çıkarabilir, ancak yalnızca buna açıksanız. Sonuç olarak, toksik kalıplardan kurtulmanın zamanı geldi.

Terazi Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygusal bir bağlantı ilk başta biraz fazla beyinsel gelebilir, ancak peşinden giderseniz, alışılmadık bir derinlik olduğunu görebilirsiniz. Sonuçta, bu kişi sizinle hayal edebileceğinizden daha fazla ilişki kuruyor.

Terazi Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

İşinizde kendinize karşı dürüst müsünüz, Terazi? Merkür retrosu bugün Plüton retrosu ile kareler yapıyor, bu da mesleğinizde bir tutku bulma ihtiyacınızı iletmediğinizi gösteriyor. Size hitap eden bir proje bularak kendinizi işinizle nasıl uyumlu hale getirebileceğiniz konusunda beyin fırtınası yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizi iş alanınıza dahil etmenin zamanı gelmiş olabilir! Neyse ki Venüs, ilhamınızı bulmak için ihtiyacınız olan transit olan Neptün retrosu ile üçgen açı yapıyor! Venüs, hayalinizdeki bir işi ararsanız finansal olarak şanslı olabileceğinizi gösterir.

Kendine inan. Yapabileceğinizi hayal ediyorsanız, zaten neredeyse bitti.

Terazi Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, büyüleyici aşk gezegeni Venüs’ten kozmik rehberlik alırsınız. Çarşamba günü gökyüzü, gerçekliği çözen Neptün ile destekleyici bir uyum içinde manyetik Venüs buluyor ve ilham verici, romantik bir sise kaymanızı kolaylaştırıyor. Bu eşleştirme, enerji seviyelerini düşürür ve kaçış ihtiyacını artırır. Eterden ilham alan vizyonları çekmek ve bunları iş akışınıza uygulamak için de idealdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.