Terazi Burç Yorumları 28 Eylül 2021

Terazi burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 28 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Venüs, şimdi sorumlu altıncı sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti yoluyla rüya gibi Neptün ile uyumlu bir üçgen açıya yaklaşıyor ve siz ya sevimli bir iş arkadaşınıza ya da bir tür mali danışmana aşık oluyorsunuz. Her iki durumda da, etkilemek için giyinmek için işaret bu, Terazi. Bu arada, ay sezgisel Yengeç burcuna kayacak, kariyer, itibar ve otorite duygusuyla ilgili onuncu evinizi harekete geçirecek ve bu da, genel kişiliğinizden sorumluluk alma yeteneğinize kadar her şeyi çevreleyen temalara vurgu yapacak. Bununla birlikte, Luna’nın Mars’a karesi, iddia düzeyleriniz söz konusu olduğunda biraz sürtüşmeyi tetikler.

Terazi Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Çok fazla eşyanız var – bu inkar edilemez. Nostaljiden ya da ilgisizlikten bir şeylere tutunmak çok kolay ama pişmanlık duymadan bir şeylerden kurtulmak için doğru zihniyettesiniz.

Terazi Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün kendinizi daha cesur hissediyor olabilirsiniz, Terazi! Ay, sizden anlamlı, deneysel tarafınızla temasa geçmenizi isteyen Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapıyor. Merkür gerilemesi sayesinde kendinizi profesyonel olarak daha bilinçli hissedebilseniz de, bugünün üçgen açısı bunu dengelemenize yardımcı olabilir. Üçgen, yaratıcılık, tutku, eğitim ve felsefe alanlarınızı vurguluyor. Fiziksel görünümünüzden fikirlerinize kadar öne çıkmaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Kendine güven eksikliğini beslemek yerine, üçlüyü olumlu bir şekilde değerlendirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. İş yerinde kim olduğunuzun sahibi olun!

Bugün için en önemli hedef? Fikirlerinizden en az birini uygulamaya koyun.

Terazi Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, enerjinizi diğer insanların ihtiyaçlarına ayırma eğilimindesiniz. Yılın bu zamanı size kendi paha biçilmez, bireysel öneminizi hatırlatmaya çalışır. Sezonunuz boyunca, kendi refahınızı geliştirmeye yatırım yapmanız çok önemlidir. Salı günü gökyüzü, empatik Yengeç burcunda üçüncü çeyreğin gelişini müjdeliyor ve hırslarınızın talepleri ile kişisel ihtiyaçlarınız arasında neyin değişmesi gerektiğini aydınlatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.