Terazi Burç Yorumları 25 Eylül 2021

Terazi burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Açık fikirli olmak uzun bir yol kat eder, Terazi. Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan Mars, bugün aşkla ilgili romantik beşinci evinizden geri giden Satürn ile uyum içinde olacak ve inanç sistemlerinizi ve romantik maceralarınızı çevreleyen temalara netlik ve yapı getirecek. Bazılarınız, sizden daha yaşlı veya belki de sandığınızdan çok daha fazla iş konusunda bilgili biri için duygular yakaladığınızı bile görebilir. Yaklaşımınızla daha stratejik ve pragmatik olabilirsiniz, ki bu kötü bir şey değil. Ayrıca, ikinci değer sistemleri evinizi göz kamaştıran büyüleyici Venüs’ün etkisi, karşılığında tatlı bir güven artışı olarak hizmet edecektir.

Terazi Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir arkadaşınızı rahatsız edebilir, ancak kendi işinizi yapmak için kendi zamanınızı hak ediyorsunuz. Şu anda kendi işinizle dolusunuz ve sınırlarınızın ötesine bakmaktan gerçekten rahatsız olamazsınız.

Terazi Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yoğun bir haftanın ardından oyun zamanı, Terazi! İş/yaşam dengesine sahip olmanın bir parçası, iş dışındaki yaşam için zaman ayırmanızı sağlamaktır. Sonunda hafta sonu olduğuna göre, zamanınızın tadını çıkarabilirsiniz. Mars hala geri giden Satürn ile üçgen açı yapıyor, ancak şimdi iş/yaşam dengenize uygulanabilir. Bu, bir tutku projesi başlatmak için harika olsa da, dengeli bir programa bağlı kalmak için de mükemmel olabilir. Bugün biraz iş yapmak zorunda hissedebilirsiniz, ancak üçlü, keyifli eğlencelere odaklanmak için bir hatırlatıcı olabilir.

Aynaya bir bakın – güzelliğinizin değerini bilin. Başka kimse senin gibi değil.

Terazi Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Evren, aşk anlayışınızı yeni bir kapasitede derinleştirmeniz için sizi zorluyor, Terazi. Ciddi Satürn, kalbinizde artık size kimin ve neyin hizmet etmediğini belirlemenize yardımcı oluyor. Kendini ilgilendiren Mars, Satürn ile enerjik bir uyum oluştururken Cumartesi günü gökyüzü bu anlatıya dokunuyor. Bu eşleştirme, romantik ilişkilerde gerçeği söylemenizi ve gelecek için sağlam taahhütler oluşturmanızı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.