Terazi Burç Yorumları 24 Eylül 2021

Terazi burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 24 Eylül 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 24 Eylül 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 24 Eylül 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Hemen sonuçlara atlama, Terazi. Akışa bırakın ve talaşların olabilecekleri yere düşmesine izin verin. Bu arada, ay, cinsel kimya, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizi tutuşturmaya devam ediyor, duygusal yakınlık arzunuzdan enerjik alışverişlerinize kadar her şeyi vurguluyor, ama dahası var. Luna, istikrar arayan ikinci para evi, finans ve değer sistemleri aracılığıyla gezegen hükümdarınız Venüs’e karşı bir muhalefet yapacak ve bu da, temel söz konusu olduğunda bazı kararsızlık ve/veya sürtüşme duygularını tetikleyebilecektir. ilişkinizin. Cesaretiniz kırılmasın; Mars’ın Satürn ile üçgen açıları duruma açıklık getiriyor

Terazi Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşk hayatınız ciddi bir yükseltme bekliyor ve bugün yolunuza çıkabilir. Olan her şeye açık olmaya çalışın. Hayat senin için harika ve daha da iyi olmak üzere.

Terazi Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Tutkunuzu ne ateşler, Terazi? Mars bugün geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında, yaratıcılığınızı ateşleyen şeyle daha uyumlu hale geliyorsunuz. Şimdi iş yerinde bir tutku projesine her şeyi dahil etmek için harika bir zaman. Yapmaktan zevk aldığınız veya kendinize güvendiğiniz bir şey varsa, onun peşinden gitmelisiniz! Ruhunuzu besleyen bir projeye dalmak için bir eylem planınız olduğunu amirlerinize bildirin. Tutku projesi için hareket tarzınızı belirlemeye başlamadan önce bir teklif hazırlayın.

Eski bir düşmanla garip bir karşılaşma iyi biter – hiçbir kin tutulmazdı.

Terazi Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Karmaşık duygularınızla oturmak sizin için zor olabilir, Terazi. Ay topraklanmış Boğa burcunda ilerlerken, bugün sizi içeriye çağıran psikolojik zihniyete kendinizi bırakın. Luna kendini hem düzensiz Uranüs hem de hükümdarınız sevgili Venüs ile iç içe bulur. Bu eşleştirme, muhtemelen dünkü olayların kapanışına varmadan önce yayınlanması gereken bazı son sözleri ve duyguları ortaya çıkarmaya yardımcı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.