Terazi Burç Yorumları 23 Eylül 2021

Terazi burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 23 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunu 23 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 23 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün sekizinci seks eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla istikrar arayan Boğa burcuna geçecek ve romantik alışverişlerinizden bağlılığınızın temeline kadar her şeye ışık tutacak. Al ve ver temaları bu süre zarfında gözden geçirilmek üzere gelmek zorundadır, bu yüzden bunu aklınızda bulundurun. Luna sonunda, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla Satürn ile yüzleşecek ve cinsel arzularınız ile eşinizin değer sistemleri arasında sürtüşme yaratacaktır. Birbirinizle nasıl yarı yolda buluşabilirsiniz? Ayrıca, gezegen yöneticiniz Venüs ve Uranüs arasındaki zorlu bir karşıtlık, süreçte biraz kaosu tetikler. Merkezde kalın, Terazi.

Terazi Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Aniden, sizi çevreleyen tüm iyi enerji çok fazla olduğu ortaya çıkıyor ve serpinti ile baş edemiyorsunuz – ya da başa çıkamayacaksınız. Yine de çok uzun süre bunalmayacaksınız, bu yüzden endişelenmeyin.

Terazi Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

İşleri sallamaya hazır mısın, Terazi? Venüs bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, finansal varlıklarınız bir değişikliğe ihtiyaç duyuyor. Venüs bütçenize fayda sağlamaya çalışıyor, ancak Uranüs retrosu işbirlikçi fırsatlarınızı yenilemedikçe bu gerçekleşmeyecek. Bugünkü muhalefet, her iki şekilde de finansal dalgalanmalar yaratacaktır. Neptün retrosu mesleğinize ilişkin algınızı çarpıttığı için, çalışmanın mali durumunuzu nasıl olumlu veya olumsuz yönde etkileyebileceğini görmek zor olabilir. Yapabileceğiniz en iyi şey, özellikle işteyken akışa devam etmek ve daha sonra rotayı düzeltmektir.

Böyle iyi bir dinleyici olarak ününüzle, güvenen ve yardımsever arkadaşlar edinirsiniz.

Terazi Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, sevgili Venüs’ün manyetik hareketleri tarafından yönlendirilirsiniz. Perşembe günü gökyüzü, Venüs’ün, değişime can atan Uranüs ile rahatsız edici bir karşıtlığa düştüğünü ve sizi uzun süredir devam eden yakınlık tıkanıklıklarına karşı yeni yaklaşımları benimsemeye teşvik ettiğini görüyor. Romantizm söz konusu olduğunda, kendinizi fazladan boşluğa ihtiyaç duyabilir, kararsız davranabilir veya hız değişikliğine can atabilirsiniz. Köprüleri yakmak yerine, gerçeğinizle oturmayı ve onu savunmasız bir şekilde paylaşmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.