Terazi Burç Yorumları 21 Eylül 2021

Terazi burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 21 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Bunu söylemek yapmaktan daha kolay olsa da, bugünün astro-havası sizi geçmişi ait olduğu yerde bırakmaya teşvik ediyor Terazi. Tek veya zaten bağlı, ayın, uyum arayan yedinci taahhütler, uzlaşma ve önemli diğer eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı, tetikleyici olduğu kadar katartik olabilir, ancak algı her şeydir. Bu, özellikle geçmişin mevcut bağlantılarınızı etkilemesine izin vermiş olanlarınız için geçerlidir, ancak bunların hepsi devam eden bir çalışmadır. Başka bir notta, Merkür’ün güç merkezi Pluto’ya karesi, siz ve bae arasındaki konuşmayı yoğunlaştırabilir, bu yüzden hafifçe yürüyün.

Terazi Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün aşırı derecede iyimsersiniz ve diğerleri sizin olumlu tavrınıza kapılmadan edemiyor. Ayrıntıları unutun ve büyük resme odaklanın. Peep’lerinize ilham vermeyi ve aydınlatmayı bekleyin.

Terazi Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Ay, karşı burcunuz olan Koç burcuna girerken, dikkatiniz artık profesyonel anlaşmalarınız ve ilişkilerinizde. Terazi, meslektaşlarınızla temele dokunma zamanı. Ateşli ay iddialı, yeni ve eski meslektaşlarla yeniden bağlantı kurmak için biraz ilham veriyor. Profesyonel bağlantılarınızı kontrol etmek, başkalarıyla olan ilişkilerinizi yeniden doğrulamanın harika bir yoludur. Devam eden taahhütleriniz, sözleşmeleriniz veya sözleşmeleriniz varsa, şimdi kontrol etme zamanı. Sonuçta, sürece güvenmek isteyebilirsiniz, ancak belirli koşulların karşılandığından emin olmak akıllıca olacaktır!

Sessiz gecelerinizi bir süreliğine askıya alın – dışarı çıkın ve insanlarla aktif olun.

Terazi Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, sosyal etkileşimleriniz söz konusu olduğunda işleri medeni ve zarif tutmayı tercih edersiniz. İletişimci Merkür, özgünlük isteyen Pluto ile meydan okurken gerçeğinizi söylemek için bugün bu kibar engeli yıkmanız gerekebilir. Bu yön, muhtemelen aile talepleri ile bağımsız ihtiyaçlar arasında var olan gerilimleri vurgulayacaktır. Başka yerlerde, Koç ayı yakın ortaklıklarda verme ve alma arasındaki dengeyi aydınlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.