Terazi Burç Yorumları 2 Eylül 2021

Terazi burcunun 2 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 2 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunu 2 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 2 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 2 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 2 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 2 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini sevmene odaklanıyorsun, Terazi. İster bekar, ister bağlı olun, bugünün patronlu onuncu evinizdeki ay ile altıncı günlük ritüelleriniz aracılığıyla mistik Neptün arasındaki tatlı üçgen, tezahür etme güçlerinizi akıllıca kullanmak için kendinize daha fazla şefkat göstermenizi hatırlatır. Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan Mars’ın gizli onikinci evinizi tutuşturmasıyla, perde arkasında çok fazla iş yapıyor olmanız ihtimalini aklınızdan çıkarmayın. Bekleyenlere iyi şeyler gelir ve sonunda emeğinizin meyvelerini görürsünüz. Özlediğiniz ve hak ettiğiniz aşk zaten yolda.

Terazi Burcu 2 Eylül 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Yoluna çıkan herhangi bir seksiyle sohbet etmeye hazırsın, ama biri seni biraz fazla uzun süren bir döngüye sokabilir. Unutmayın, güne her şeye hazırlıklı ve hazır başladınız.

Terazi Burcu 2 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuz bugün size ağırlık veriyor. Profesyonel yolculuğunuza kendinizi kaptırmış olabilirsiniz, özellikle de Mars hala Neptün ile karşıt durumdayken ve ay şu anda Yengeç burcundayken. Ayın nostaljisi ve rüya gibi Neptün’ün enerjisi, profesyonel geçmişinize odaklanmanızı sağlar. Ancak, Mars’ın enerjisine yaslanırsanız, harekete geçme çağrısı var. Şimdiye kadarki kariyer yolunu yansıtmak zorunludur, ancak üzerinde durmamak gerekir. İleriye doğru gitmeye devam et; mesleğinizde dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var!

Para hakkında daha az ve değer hakkında daha fazla düşünmeye çalışın. Kalite ekstra maliyete değer.

Terazi Burcu 2 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü hızınızı yavaşlatmaya ve hayal gücünüzü artırmaya çalışıyor Terazi. Gerçeğe aykırı davranmaya çalışmak yerine, rahat ve onarıcı bir zihniyete akmayı hedefleyin. Go-getter Mars, günü kafası karışmış, aşırı romantikleştirilmiş bir enerjiyle dolduran, gerçeği eriten Neptün ile uykulu bir karşıtlığa düşüyor. Mevcut çalışma koşullarınızı net bir şekilde göremeyebilirsiniz, bu nedenle büyük geçişler yapmayı ertelemeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.