Terazi Burç Yorumları 18 Eylül 2021

Terazi burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Zevkinize öncelik veriyorsunuz ve bu doğru geliyor, Terazi. Amaçsız dolaşmayı reddediyorsun, bu yüzden sonunda arzuladığın ve hak ettiğin romantizmi ortaya koyuyorsun. Örneğin, cilveli gezegen yöneticiniz Venüs, büyüleyici Akrep burcundan geçmeye devam ediyor, istikrarlı ikinci evinizi konfor, para ve güvenlik duygusuyla büyülüyor ve şehvetli zevklerinize kendinizi kaptırıyorsunuz. Bekar? Hayranlar ve potansiyel beklentiler, güveninize ve tutkunuza çekilir. Bu, elbette, Merkür-Mars’ın burcunuzdan geçişi sayesindedir, bu yüzden titreşimleri yüksek tutun. Çekici ve dinamiksin ama bunu zaten biliyordun.

Terazi Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Her önemli bir şey söylemek üzereyken sözünüz kesiliyormuş gibi hissetseniz bile sakin olun ve değişen koşullara uyum sağlayın. Bir noktada sıra sende olacak ve duruşuna ihtiyacın var.

Terazi Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün işte zevki bir öncelik haline getirin, Terazi. Ay, iş yerinde sizi mutlu eden şeylere odaklanmanızı gerektirebilecek olan Kova burcunun son derecelerine girecek. İş gününüzü keyif alacağınız projeler ve görevler bularak geçirmelisiniz. İş yükünüz sıradansa, zamanın uçup gitmesi için en sevdiğiniz iş arkadaşınızla sorumluluklarınızı tamamlamaya öncelik verin. Ay Balık burcuna gün içinde biraz daha geç girdiğinde duygularınız biraz dokunup gidebilir. İş gününüze devam ederken dengeli kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Manyetik kişilikleri bazılarını kandırır, ama siz değil – onları uzak tutun.

Terazi Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzü mutlulukla amaçsız, Terazi. Ay, geleceğe yönelik Kova burcunda ilerleyerek, odağınızı mevcut yaratıcı projelere ve romantik yaşamınızın durumuna yönlendirir. Bir sevgiliyle kendi dünyanızda kaybolun ve gerisini geride bırakın, çünkü ayın bağlantı eksikliği günü alçakgönüllü ve kolay hale getirir. Daha sonra, ayın vizyon sahibi Balık’a geçişi, sizi kişisel bir zanaat için üretken çabalar harcamaya zorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.