Terazi Burç Yorumları 11 Eylül 2021

Terazi burcunun 11 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 11 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 11 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 11 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 11 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 11 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Arzu ettiğiniz tutku, temel değerlerinizle uyuşmuyor gibi görünüyor, Terazi. Bunun gözden geçirilmesi için geri giden Jüpiter ile Akrep’te bugünün ayının çarpışmasına bırakın, ancak sezginizi takip ettiğinizde yanlış gidemezsiniz. İster bekar olun, ister çoktan alınmış olun, Luna’nın ikinci istikrar evinizden geçişi – gezegen hükümdarınız Venüs’ün yanındayken bile – Jüpiter’in romantik beşinci evinizden geçen yaşamdan daha büyük geçişiyle mutlaka rahat hissetmez. Belki fikir, durumun gerçekliğinden çok daha iyi hissettirir, ancak neyin en iyi olduğuna yalnızca siz karar verebilirsiniz. Bu aşk riske değer mi?

Terazi Burcu 11 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün güzellik danışmanlığına ihtiyaç duyan insanlar için gidilecek kişi sizsiniz – ve bu, web tasarımı, ev dekorasyonu, saç ve kıyafet gibi şeylere kadar uzanabilir.

Terazi Burcu 11 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Venüs Akrep burcundaki yeni geçişine devam ederken, dikkatiniz giderek finansal güvenliğinize odaklanıyor. Terazi, şimdiden dostane bir bütçeleme zihniyeti ile kıtlık modu arasında geçiş yapıyor olabilirsiniz. Mali durumunuz ideal olarak olmasını istediğiniz yerde değilse, şimdi finansal fırsatlar arama konusunda daha açık olma zamanı. Bu, mevcut iş yerinizde biraz fazladan para kazanmak için neler yapabileceğinizi düşünmek için harika bir zaman olabilir. Hatta bir yan koşuşturmayı da düşünmenin zamanı gelmiş olabilir!

İnsanlar bir şey söylüyor ve başka bir şey yapıyor – ama kararınızı onlara verin.

Terazi Burcu 11 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzü, dikkatinizi henüz keşfedilmemiş potansiyelinize yöneltiyor Terazi. Muazzam yeteneklerinizi iyi bir şekilde kullanıyor musunuz? Keskin fikirli Akrep ayı, kaynaklarınızı taramanıza ve değişmesi gerekenlere geri dönmenize yardımcı olur. Luna’nın kendinden emin güneş ve vizyon sahibi Neptün ile ahenkli bağlantısı, zanaatınıza karşı can-do, istek uyandıran bir tutum yaratır. Daha sonra, ayın Jüpiter ile karesi, tutku projeleri planlarındaki hayal kırıklıklarını vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.