Terazi Burç Yorumları 1 Ekim 2021

Terazi burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 1 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Destek için ruh kabilenize yaslanın, Terazi. Ay, özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzla ilgili onbirinci evinize dokunacak ve sosyal statünüzü ve hype ekibinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Bekar ya da alın, önemli bir karar verme sürecinde olabilirsiniz, özellikle de burcunuzda geri giden Merkür ve Plüton’un karesini almaktan bahsetmiyorum bile. Merkür gerilemesi sırasında nihai bir karar çağrısı yapmanız önerilmese de, önemli miktarda netlik kazanıyorsunuz. Bu arada, ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı olan Luna’nın Mars ile üçgen açısı size güven ve cesaretle ilham veriyor.

Terazi Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kendinizi çok harika, yaratıcı ve esprili hissediyorsunuz. Ne düşündüğünüzü ve hissettiğinizi söyleme yeteneğiniz hiç bu kadar güçlü olmamıştı, bu yüzden sanatla deney yapın ya da o tatlıyı oturun ve onlara saatin kaç olduğunu söyleyin.

Terazi Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Geleceğinizi planlayalım, Terazi. Bugün Venüs Plüton’un gerilemesi ile sekstil yaparken, ev hayatınızı ve ailenizi düşündüğünüzde bütçenizi yeniden düşünebilirsiniz. Umarım, bütçenizi sürdürmek için işte bir konumdasınızdır. Değilse, zam, yeni bir pozisyon veya hatta tamamen yeni bir iş talep etmeyi düşünebilirsiniz. Sonuçta evinizde ve ailenizde finansal istikrar gerektiren bir dönüşüm süreci yaşanıyor. Dolayısıyla, finansal olarak sürdürülebilir bir geçim kaynağına sahip olmak için işyerinde bir şeylerin değişmesi gerekebilir.

Bugün zaman sizden yana. Rahatlamak ve hayatın tadını çıkarmak için kesinlikle zamanınız olacak.

Terazi Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, uzun süre yalnız kalmak mutluluğunuzu tüketiyor olabilir. Cuma günü gökyüzü, kariyer kaygılarınızı hafifletmeye ve çabalarınızı arkadaş topluluğunuzla yeniden bağlantı kurmaya yönlendirmeye teşvik ediyor. Luna’nın yoğun Satürn ile gün ortası karşıtlığı, üstesinden gelinmesi gereken yaratıcı veya romantik tıkanıklıkların altını çizebilirken, daha sonra aydınlatıcı güneş ve motive olmuş Mars ile buluşması, kendinizi ifade etme ihtiyacınızı artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.