Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Ekim 2021

Terazi burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunu Ekim ayında neler bekliyor? Terazi burcunu Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Burç Yorumu

Terazi, Ekim ayının sonuna kadar burcunuzdaki dinamik vurgu, çok fazla etkiye sahip olabileceğiniz anlamına gelir. Kendinizi ifade etme, yeni arkadaşlar edinme ve anlamlı hedeflere ulaşma konusunda kendinizi iyi ve kendinden emin hissedeceksiniz. İlerlemek istiyorsanız bu sizin için oldukça uzun bir ay olabilir çünkü burcunuzdaki alıngan Mars size en büyük planlarınızı gerçekleştirme cesareti veriyor.

Başlamak için en iyi zamanı bilmek ister misiniz? 6 Ekim’de burcunuzda olan yeni ay ile birlikte kozmos, hayallerinizi ve fikirlerinizi gerçekleştirmeniz için size büyük bir fırsat sunmuştur. İster iyi alışkanlıklar başlatmak, ister bir ilişkiye başlamak, bir meydan okuma üstlenmek, daha fazla para kazanmak veya daha başarılı olmak istiyorsanız, bunu gerçekleştirmek için şimdi başlayın.

Kişisel gezegeniniz olan Nefis Venüs, müzakerelerde ve tartışmalarda size avantaj sağlayabilecek yedinci ayda Yay burcuna ve iletişim sektörünüze geçiyor. Yay burcundaki sevimli Venüs çok vahşi ve açık sözlü olabilir. Doğal Venüs diplomasisinin ön plana çıkmasına izin vermenin daha iyi olacağı zamanlar olduğu gibi, çok dürüst olmak istediğiniz zamanlar da olacaktır. Sen yargıç ol.

Bu ay ayrıca, 6 Ekim’de yeraltı dünyası Plüton’dan başlayarak, onuncuda ihtiyatlı Satürn, bir hafta sonra cömert Jüpiter ve ondan sonraki gün canlı Merkür olmak üzere dört gezegen doğrudan dönüyor. Sonuç olarak, gerginlik ve hayal kırıklığı erimeye başlayabilir.

Güneşin 22 Ekim’de Akrep burcuna geçişi ve ardından sekiz gün sonra savaşçı Mars, kişisel finansal bölgenize vurgu yapıyor. Bu, büyük bir revizyon için fırsatınız olabilir. Her şeyi akıcı hale getirmek, paranızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Arzular normalden daha güçlü olabilir, bu yüzden gerçekten istediğin bir şey varsa onu elde edene kadar vazgeçmeyeceksin.

Terazi Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınız, işiniz ve diğer sorumluluklarınız arasında daha fazla denge için can atıyorsanız, nihayet 6 Ekim’deki burcunuzdaki yeni ay evresinde bunu elde edebilirsiniz. onları son zamanlarda yapabildiğinden daha yüksek bir öncelik haline getir. Bu seni mutlu eder.

Onuncu aydan başlayarak, fütüristik Kova’da ilerleyen hedef odaklı Satürn’ün birleşimi size yardımcı olacak öngörüler sağlar ve aşk hayatınız için ileride ne olduğuna odaklanmanızı teşvik eder. Ne kadar mantıklı olursanız o kadar iyi, Terazi.

Şanslı Jüpiter, 17 Ekim’de aynı zamanda nesnel akraba hava burcu Kova’dayken doğrudan gitmek için retro pozisyonundan ayrıldığında, tüm olasılıklarına açık olduğunuzda sevgiyi kendinize çekersiniz. Dünyanızı genişletmenize yardımcı olacak benzersiz ve sıra dışı deneyimler arayın.

İletişim uzmanı Mercury ayrıca on sekizinde, iyi huylu burcunuzdayken doğrudan hareket eder, bu noktada partnerinizin ve/veya flörtlerinizin nasıl davrandığına gerçekten dikkat etmeye başlarsınız. Lütfen ve teşekkür ederim demek diğer işaretler kadar önemli olmayabilir, ancak nezaket artık sizin için her şeydir.

Terazi Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İş Burç Yorumu

Kısacası, Ekim ayı, kariyerinizde nasıl ilerlemek istediğiniz konusunda sizin için son derece kafa karıştırıcı bir dönem olabilir.

Ay, Merkür’ün Terazi’deki geri hareketiyle derinden başlar ve bu, profesyonel özlemlerinizi bir sonraki seviyeye taşımak için bir sonraki adımlarınızdan emin olmanıza neden olabilir. 6 Ekim’deki yeni ayda en iyi tavsiye, bir şeyleri hayata geçirmek için bu kadar zorlamayı bırakmaktır. Bu zamanı geleceğe yönelik fikirleri yansıtmak ve beyin fırtınası yapmak için kullanın. Kendinize uyguladığınız baskıdan uzaklaşırsanız, içinizdeki yaratıcılığa erişebilirsiniz.

Hayatınıza eklediğiniz tüm stres, meselelere yardımcı olmuyor. Aslında, bir sonraki harika fikrinizi düşünmenizi engelliyor. Neyse ki, Venüs’ün yedinci gün Yay burcuna geçişi, sanatınızı ve yeteneklerinizi ateşleyebilir. 18 Ekim’de Merkür gezegensel geri gidişini sona erdirene kadar koruma sağlanamayacak olsa da, bu tarihler arasındaki sürede düşünmek için bolca yiyeceğiniz olacak.

Yirminci dolunay, kariyerinizde bir değişiklik görmeye başlayabileceğiniz ve önünüze daha fazla fırsat çıkacağı zamandır. Ayın sonuna doğru o tatlı noktaya ulaşmak için orada takılmanız yeterli.

Terazi Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İlişki Burç Yorumu

6 Ekim’de yeni ay burcunuzdayken muhteşem bir randevu gecesi planlayarak Ekim ayına büyülü bir notla başlayın. Mısır labirentini veya perili evi ziyaret etmek gibi eğlenceli aktiviteler iyi bir ilk izlenim bırakabilir. Ertesi gün Venüs Yay burcuna geçtiğinde flört daha da eğlenceli hale gelir. Flört etmenin hile olmadan gerçek bir zevk olduğu zaman, sıradan bir flört zamanıdır.

En iyi randevu geceniz, Venüs’ün on üçünde Satürn’e altmışlık açı yaptığı zamandır. Adanmışlık fikri hala ürkütücü olsa da, esprili şakalar ön sevişme görevi görür. Bu, sonunda eşinizle tanışabileceğiniz 20 Ekim’de Koç burcundaki dolunay sırasında değişebilir. Bununla birlikte, onların kalbini kazanmak istiyorsanız, bazı ağır rekabetleri bekleyin, çünkü onların da bir sürü randevusu var.

Güneş yirmi saniyede Akrep burcuna girdiğinde zamanınızı kime yatırdığınızı dikkatlice düşünün. Gördüğün insanlar değerli zamanına değer mi yoksa sadece birlikte vakit geçirebileceğin insanlar mı? 30 Ekim’de Mars Akrep’e girdiğinde aşk açısından daha yükseği hedefleyin. Milyoner olmalarına gerek yok, ancak kendi Cadılar Bayramı şekerlerini karşılayabilmeliler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.