Oğlak Burç Yorumları 30 Eylül 2021

Oğlak burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 30 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir arkadaşın arkadaşı için duygular yakalamak, Oğlak? İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, bağlantınızı çevreleyen baştan çıkarıcı bir sinerji var. Başka bir deyişle, duygular yoğundur ve için için yanan arzularınız bir istisna değildir. Örneğin, Ay, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, özgürlüğü seven onbirinci topluluk eviniz aracılığıyla baştan çıkarıcı Venüs ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. İşaretleri ve sinyalleri görüyorsunuz, ancak bununla ilgili bir şey yapıyor musunuz? Uyarı: Venüs’ün Jüpiter ile kare açıları bazı aşırı duyguları tetikleyebilir, bu yüzden yaklaşımınıza dikkat edin.

Oğlak Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz zaman alsa bile başkalarının vizyonunuzun ne anlama geldiğini görmesini sağlayın. Bu günlerde izin verdiğinizden daha fazlasına sahipsiniz, ancak hepsinin büyük ve havalı bir şey inşa ettiğini söyleyebilirsiniz.

Oğlak Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Hiçbir şeyi nasıl bir şeye dönüştüremezsin, Oğlak? Venüs bugün Jüpiter’le kare açı yapıyor olsa da, biraz çalışmayla şans hala yanınızda olabilir! Venüs, özellikle işteki yeteneklerinizden faydalanırsanız, size finansal olarak fayda sağlamaya çalışırken, Jüpiter retrosu, geniş ağınızı ve profesyonel özlemlerinizi yeniden tanımlıyor. Birlikte, her iki gök cismi de biraz uzlaşma ile çalışabilir. Profesyonel hayallerinizi mümkün kılmak için özlemlerinizi veya mali durumunuzu yeniden düzenlemeniz gerekebilir! Profesyonel ağınızdaki biri yardımcı olabilir, ancak onların yardımına açık olmalısınız.

Değişiklik istemek başka, başlatmak başka şey. Yeni seçimler yapın.

Oğlak Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü kozmik aksiyonla dolu, Oğlak. Messenger Mercury, kariyer talepleriniz ve bağımsız ihtiyaçlarınız arasındaki konuşulmamış gerilimleri vurgulayarak, derin düşüncelere dalmış Pluto ile kareye kilitleniyor. Patronlara veya yetkili kişilere tepki göstermekten sakının ama aynı zamanda sakince gerçeğinizi söylemekten çekinmeyin. Başka bir yerde, manyetik Venüs büyük plan Jüpiter ile karışır ve günü geri tepme, olumlu bir tavırla doldurur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.