Oğlak Burç Yorumları 3 Eylül 2021

Oğlak burcunun 3 Eylül 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 3 Eylül 2021 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 3 Eylül 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Eylül 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 3 Eylül 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 3 Eylül 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 3 Eylül 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınızda bazı şeyleri renklendirme havasındasınız ama aynı zamanda bu süreçte kendinizi ikinci kez tahmin ediyorsunuz. Kendini ucuza satmayı bırak Oğlak. Bir şey olursa, bu, ani bir engel olup olmadığına bakılmaksızın, zihinsel olarak sağlam bir eylem planına hazırlanmanız için bir fırsattır. Örneğin, Luna’nın seksle ilgili boğucu sekizinci evinizden geçişinin ortasında, gezegen yöneticinize karşı bir muhalefet yapacak ve bu da kısıtlama ve/veya sınırlama duyguları yaratacaktır. Yine de, kendinizden şüphe etmek yerine, negatif enerjiyi dönüştürmek için bu göksel sürtünmeyi kullanın. Konfor alanınızın dışına çıkın.

Oğlak Burcu 3 Eylül 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Eğer odaklanabilirseniz ve hayatın küçük ayrıntılarıyla dikkatiniz dağılmazsa, o kadar çok şey yapabilirsiniz ki zaman uçup gider. Şu anda hepiniz organizasyonla ilgilisiniz – düzenlilik oluğuna girin!

Oğlak Burcu 3 Eylül 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Onu izle! İş yerindeki konuşmalarınıza dikkat çeken Mars’ın Neptün ile karşı karşıya geldiği son gün bugün. Son birkaç gün içinde inançlarınız, görüşleriniz veya geri bildirimleriniz bir iş arkadaşınız tarafından sorgulanmış olabilir. Bakış açınızın iyi karşılanmadığını veya istendiği gibi algılanmadığını hissetmiş olabilirsiniz. İşleri biraz daha stresli hale getirmek için ay, profesyonel taahhütleriniz ve kariyeriniz arasında gerilim çeken Venüs ile kare açı yapıyor. Tek taraflı tartışmalara veya sohbetlere katılmak yerine bir adım geri atın. Yanıltıcı bir konuşmadan herhangi bir profesyonel ilerlemeyi tehlikeye atmak istemezsiniz.

Etkileyici dayanıklılığınız, herkesten daha uzun süre dayanmanızı ve bu yarışı kazanmanızı sağlayacak.

Oğlak Burcu 3 Eylül 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Evren, öz güvenin etrafındaki eski yaraları desteklemen için seni zorluyor, Oğlak. Yönetici gezegeniniz, sınırlamaları belirleyen Satürn, kendini ifade etmek için yeni çıkışlar arıyor. Kendinize yalnızca yeni arazileri keşfetmek için erişim izni vermeniz gerekir. Ay bugün kalpleri iyileştiriyor ve bu hassas, ifade edilmemiş hikayelerden bazılarına yönelmenize yardımcı oluyor. Sessiz TLC’yi benimseyin; hakediyorsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.