Oğlak Burç Yorumları 29 Eylül 2021

Oğlak burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, romantik bir bağlantıyı sağlamlaştırmak için ne gerekiyorsa yapıyorsun çünkü bu doğru geliyor. Bildiğiniz gibi, güneş seksi sekizinci evinizi, samimi birliktelikleri ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir, ancak bugün gezegensel yöneticiniz Satürn ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır. Bunu bir sonraki seviyeye mi taşıyorsun? Gerçeği söylemek gerekirse, bu süreçte değerlerinize öncelik veriyor ve arzuladığınız aşk hayatını tezahür ettiriyorsunuz. Başka bir notta, ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi ve romantik beşinci tutku eviniz aracılığıyla altmışlık spontan Uranüs’ü ateşlemeye devam edecek. Yine, aşk hayatınız için mağazada yeni bir şey var.

Oğlak Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Zorlamaya devam ettiğiniz sürece, istediğinizi beklediğinizden daha çabuk elde edeceksiniz. Aşkla, sanatla ya da hayalinizdeki işle ilgili olsun, büyük kazanmaya düşündüğünüzden çok daha yakınsınız. Pes etme!

Oğlak Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Merkür gerilemesi Plüton gerilemesi ile kare açı yaptığından, kişi olarak kim olduğunuz ve mesleğinizde kim olduğunuz uyuşmayabilir. Evet, profesyonel bir kişiliğe sahip olmak tamamen mantıklıdır. Ancak, profesyonel benliğiniz kişisel benliğinizden ne kadar farklı? Kariyerinizden ve hatta başardıklarınızdan kopmuş hissedebilirsiniz. Güneş aynı zamanda geri giden Satürn’ü de üçgen yaptığından, bu, kariyerinize dahil etmek için değerli yeteneklerinizden yararlanma çağrınızdır. Bireyselliğinizin profesyonel kişiliğinizde parlamasına izin verirseniz, yolunuza daha bağlı hissedebilirsiniz.

Bugün bırakmak daha kolay. İleriye bakmaya ve olgunluğunuzun keyfini çıkarmaya çalışın.

Oğlak Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba gününün kozmik manzarası Oğlak burcunda iyi hissetmek kolaydır. Yönetici gezegeniniz, sabırlı Satürn, bugün yol gösterici güneşten ısınma ziyareti alıyor. Bu enerji verici eşleşme, bir sonraki yönünüz konusunda net hissetmenize ve özellikle kariyer bölümünde ilerlemek için kararlı planlar yapmanıza yardımcı olur. Başka bir yerde, sevgili Venüs’ün rüya gibi Neptün ile uyumu, ortaklıkları kucaklamak için ilham verici, büyüleyici bir sis yaratır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.