Oğlak Burç Yorumları 26 Eylül 2021

Oğlak burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 26 Eylül 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Patron hareketleri mi yapıyorsun, Oğlak? Ay, anlaşmalardan, uzlaşmadan ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizi yönetir, ancak bugün sorumlu altıncı günlük ritüeller ve durum tespiti evinize dokunacaktır. Özellikle C-Suite’te geç saatlere kadar çalışıyorsanız, tatlı pastanıza kurşun kalem almayı unutmayın. Luna, hem Mars hem de Satürn ile uyum içinde olacak ve bu da, her iki dünyanın da en iyisine sahip olabileceğiniz pratik ve üretken bir programı sağlamlaştırma fırsatını ortaya çıkaracak. Bununla birlikte, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a karşı altmışlığı, bu süreçte öz bakımınıza öncelik vermeniz için sizi teşvik ediyor. Bir molaya ihtiyacınız olduğunu kabul etmekten utanmayın.

Oğlak Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Aynı eski işe bağlı kalmaktansa riske atmaktan daha iyidir. Dünyaya çıkın ve kültürel ortamınızı keşfedin – yapılacak, görülecek ve deneyimlenecek çok şey var.

Oğlak Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonları bile aklınız hala kariyer hedeflerinize odaklanıyor. Mars, Satürn’ü bugün son kez geri hareketine soktuğundan, kariyer yolunuza göre nasıl bütçe yapacağınız konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir. Mars, kariyerinizde bazı potansiyel finansal dalgalanmalara neden olabilecek dalgalanmalar yaratma tutkunuzu harekete geçiriyor. Neyse ki, geri giden Satürn, mali durumunuz konusunda arkanızda. Bu üçlü, kariyer yolunuza çıkarken tüm finansal iniş ve çıkışları hesaba katan harika bir oyun planı oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Yetki sorunları cesaretinizi kırmaz – kendi yolunuzu bulmanız için size ilham verir.

Oğlak Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yılınızın en önemli yeniden değerlendirme dönemlerinden biri bugün kapınıza geliyor, Oğlak. Merkür’ün kötü şöhretli gerileme evresi bugün denge arayışında olan Terazi’de başlıyor ve sizi 18 Ekim’e kadar mevcut kariyer yörüngenizle olan ilişkinizi yeniden incelemeye zorluyor. Bu zamanı, ilerlemek için sert kararlar almak yerine bir sonraki hareketinizi netleştirmek için kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.