Oğlak Burç Yorumları 23 Eylül 2021

Oğlak burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 23 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 23 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 23 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

En son ne zaman eğlendin, Oğlak? Bildiğiniz gibi, ay taahhütlü yedinci evinizi, uzlaşma ve bire bir bağlantılarınızı yönetiyor, ancak bugün romantik beşinci evinizi ateşleyerek, aşk, tutku, zevk, ve kendini ifade etme. Evet, kendinizi hissediyorsunuz ve diğer herkes de öyle. Ancak Luna, gününüze daha ciddi bir hava katarak gezegen hükümdarınız Satürn ile yüzleşecek, ancak cesaretiniz kırılmasın. Tatlı Venüs ve Uranüs arasındaki canlandırıcı karşıtlık, size anı kucaklamaktan başka seçenek vermeyecek.

Oğlak Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

İnternet’ten tarot’a, en iyi arkadaşınıza kadar mümkün olan her kaynağa hemen şimdi danışın. Harika bir şey elde etmek için büyük bir şansınız var, ancak bu konuda akıllıca bir karar vermeden önce daha fazlasını öğrenmeniz gerekiyor.

Oğlak Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki tutkularınızın değişmesine hazır olun Oğlak! Bugün Venüs, Uranüs’ün geri hareketine karşı çıkıyor ve tutku, yaratıcılık, bağlantı ve hayaller arasında bozulmaya neden oluyor. Venüs, bir meslektaşın veya bağlantının bugün bir fikir değişikliğine ilham verebileceği sonucunu çıkarabilir. Sohbet yoluyla, mesleğinizin başka bir yönüne veya tamamen başka bir mesleğe tutku duyduğunuzu fark edebilirsiniz. Bağlantı, daha büyük bir şeyi ima edebilir, hatta başka bir profesyonel özlemin peşinden gitmeniz için size ilham verebilir. Dikkatiniz, eskiden zevk aldığınız şeylerden hızla keşfedeceğiniz yeni bir şeye kayabilir.

Bu büyük satın alma konusunda daha da heyecanlandıkça araştırmayı atlamayın!

Oğlak Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe gününün kozmik manzarası, uzun vadeli hedefleriniz olan Oğlak etrafındaki tüm durgun sorunları çözmenize yardımcı olmak için çalışıyor. Bu süreçte, bir miktar kontrolden vazgeçmeye istekli olmalısınız. Değer belirleyici Venüs, bugün değişim getiren Uranüs ile düzensiz bir karşıtlığa kilitleniyor ve yaratıcı yeteneklerinizi harekete geçirme yaklaşımınız etrafında umutsuzca neyin değişmesi gerektiğini vurgulayarak tutkularınıza taze bir hayat veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.