Oğlak Burç Yorumları 1 Ekim 2021

Oğlak burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 1 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Tabu tutkularınızı kucaklayın ve kendinizi ifade edin, Oğlak. Ay, bugün, önemli ortaklığın temelini çevreleyen temaları vurgulayarak, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili baştan çıkarıcı sekizinci evinize kayıyor. Ayrıca, bu ay geçişi, sevgilinizin değer sistemleri etrafında dönen bir şeye ışık tutabilir. Ne derler bilirsiniz, “Paylaşmak önemsemektir.” Eh, özel biriyle yarı yolda tanışmanız için yönlendiriliyorsunuz. Bu, özellikle Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a olan üçgeni düşünüldüğünde geçerlidir. Ay da Uranüs ile çatışacak, bu yüzden biriniz daha fazla özgürlük talep edebilir.

Oğlak Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

İdealleriniz davranışınızı normalden daha fazla yönlendirmeli ve özgüven duygunuzun büyümeye devam ettiğini görüyorsunuz. Bugün ne yapmanız gerektiğini söylerken kalbinizi dinleyin – sizi yanlış yöne yönlendirmez.

Oğlak Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bağlantılar ve ağlar her şeydir, Oğlak. Bugün Venüs, büyük topluluğunuzu bir profesyonel olarak kim olduğunuza göre ayarlayan Plüton retrosu ile altmışlık açı yapıyor. Profesyonel ağınız, kendinizin bir uzantısıdır. Bağlantınızı bilen kişi, nihayetinde sizi veya en azından sizin hakkınızda bir fikri bilir. Dolayısıyla, bunu akılda tutarak, ağınızda nasıl temsil edildiğinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Şimdi kiminle ilişki kurmak istediğinizi düşünmek için harika bir zaman. Bağlantılarınızı akıllıca seçin. Bu insanlar profesyonel kişiliğinizi, özlemlerinizi ve kariyer yolunuzu temsil ediyor!

İlgi çekici bir teklif bugün hem iyi hem de kötü potansiyel barındırıyor — hiçbir şey kesin değil.

Oğlak Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma günü gökyüzü sizi sessiz, içe dönük bir tepe boşluğuna çağırıyor, Oğlak. Ay, kalp merkezli Aslan’da gezinerek, odaklanmanızı, ortaklığa dair salıverilmesi gereken herhangi bir bastırılmış duyguya yönlendirir. Luna’nın duvarlarla çevrili Satürn ile karşıtlığı, üstesinden gelinmesi gereken finansal stres faktörlerini vurgulayabilir, ancak neyse ki, kendi kendini motive eden Mars ve yol gösterici güneş ile buluşması, kariyer cephesinde ileriye doğru adımlar atmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.