Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Burç Yorumu Ekim 2021

Oğlak burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunu Ekim ayında neler bekliyor? Oğlak burcunu Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Burç Yorumu

Oğlak burcu, yüksek uçan bir sektöre vurgu tüm ay sürer ve işinizi, kariyerinizi veya işinizi bir sonraki seviyeye taşıma arzusuyla çakışabilir. Güneş, dinamik Mars ve sizin adınıza çalışan konuşkan Merkür ile bu, istediğinizi elde etmek için güçlü bir eylemde bulunma fırsatıdır. Ancak, akıllı Merkür 18 Ekim’e kadar geri harekette olacak, bu nedenle planlar, anlaşmalar ve müzakerelerle ilgili gecikmelere ve kafa karışıklığına dikkat edin.

Bir hedefe başlamaya veya bir proje başlatmaya hazır mısınız? En iyi zaman, altıncı aydaki Terazi’deki yeni ay civarındadır çünkü ayın gelgitiyle uyum içinde çalışmak işlerinizin güzel bir şekilde ilerlemesine yardımcı olacaktır.

Büyüleyici Venüs, 7 Ekim’de Yay burcuna ve ruhsal bölgenize hareket edecek ve bu, kendinize iyi davranmak için en iyi zamanlardan biri olacak. İhtiyaçlarınızı görmezden gelme ve ne olursa olsun çalışmaya devam etme eğilimindeyseniz, önümüzdeki haftaları vücudunuzun mesajlarını dinlemek, ruhsal yönünüzü ayarlamak ve biraz öz bakımın tadını çıkarmak için kullanın.

Onuncu ayda yöneticiniz olan ayık Satürn de dahil olmak üzere dört gezegen bu ay doğrudan dönüyor. Şu anda finans sektörünüzde yer aldığından, para meseleleri daha iyiye gidebilir.

Koç burcundaki dolunay, 20 Ekim’de ev ve aile sektörünüzde gerçekleşecek ve gömülü duyguları yüzeye çıkarabilir. Bu, havayı temizlemek için bir fırsat olabilir, ancak yıkıcı olabilecek dürtüsel hareketlerle sonuçlanabilir. Başkalarının duygularına karşı duyarlı olmak, onları üzmeden onları anlamanıza yardımcı olabilir.

Son olarak, yirmi saniyede güneş Akrep’e ve sosyal sektörünüze geçer, ardından ayın sonunda alıngan Mars, arkadaşlıklara ve diğer önemli bağlantılara enerji ve ışıltı verir. Etkisi olan ve istediğiniz bir şeyi elde etmenize yardımcı olabilecek kişilerle bağlantı kurmaya çekilebilirsiniz.

Oğlak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Aşk Burç Yorumu

Derin düşünen Plüton, 6 Ekim’deki hırslı burcunuzdayken doğrudan gittiğinde, sadece bir şey hakkında düşünmeyi bırakıp sadece onu yapmanın zamanı gelmiştir. Hareket tarzını düşünmek için çok zamanın oldu Oğlak, şimdi ilk adımı at ve bakma

geri!

Onuncu ayda, lideriniz hırslı Satürn, asi Kova ile seyahat ederken doğrudan gittiğinde, bir aşk devrimi başlatmaya hazır olacaksınız! İşleri nasıl yaptığınızı unutun. Bu ileri görüşlü transit ile tamamen yeni bir başlangıç ​​yapabilir ve bu sefer her şeyi kendi yolunuzla yapabilirsiniz.

Sıcak güneş 22 Ekim’de sahiplenici Akrep için kolay Terazi’den ayrıldığında, bilmek istediğiniz bilgiyi ne pahasına olursa olsun bulmaya çalışırsınız. Yine de bu size birinin mahremiyetini istila etme hakkı veriyor mu? Hayır, değil. Yine de kurallara uymak zorundasın.

Eril Mars, otuzunda güçlü Akrep ile buluşarak oldukça dinamik bir ittifak oluşturuyor. Önümüzdeki haftalar için son derece ısrarcısınız ve “hayır” kelimesini duymak istemiyorsunuz. Ne yazık ki, reddedilme aşkın bir parçasıdır, ama gerçekten şimdi onunla uğraşmamayı tercih edersiniz.

Oğlak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İş Burç Yorumu

6 Ekim’de Terazi’deki yeni ay, eski bir profesyonel fırsatı tekrar ziyaret etmek için çok önemli bir zamandır.

İşe tüm gücüyle gitmek konusunda utangaç hissediyorsanız, bir meslektaşınız, patronunuz veya bilen başka biriyle görüşmek isteyebilirsiniz. Bu, profesyonel geleceğiniz için faydalı olabilir, çünkü çoğunlukla onların radarına geri döneceksiniz. Basit bir e-posta, yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi hatırlamaları için onlara bir dürtü verebilir. Profesyonel çevrenizden birkaç proje veya takdir bile alabilirsiniz.

Merkür’ün 26 Eylül’de başlayan ve 18 Ekim’e kadar süren gezegensel gerilemesi, önerilen eylemi yaparsanız lehinize çalışabilir. Onuncu ayda gezegensel yöneticiniz Satürn doğrudan döndüğünde, çoğunlukla kendinizi rekabetle karşılaştırdığınız için hedeflerinize ulaşma konusunda bir miktar güvensizlik olabilir. Yaptığınız işi sizin yaptığınız şekilde kimse yapamaz. Daha az hissetme. Alanınızda benzersizsiniz.

Biraz daha özgüven ve özsaygı ile bu ay kanatlarınızı bulabilir ve yeni zirvelere yükselebilirsiniz. 20 Ekim Koç burcundaki dolunay, azim, cesaret ve gücünüzü geri kazanmanıza yardımcı olabilir ve sizi Akrep mevsimine yüksek bir notla yönlendirebilir.

Oğlak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İlişki Burç Yorumu

Özellikle 6 Ekim’de Terazi burcunda yeni ay olduğunda, şu anda aşk hayatınız hakkında çok fazla çay demleniyor. Öyleyse onlara konuşmaları için balkabağı verin! Şöhretin hakkında zaten dedikodu yapılıyorsa, biraz eğlenebilirsin!

Aşk bölümünde biraz utangaç hissediyorsanız, yedinci ayda Venüs Yay burcuna geçtiğinde kendinizi ortaya koyun. Sizi baştan çıkarmaya hazır gizemli bir gezginin dikkatini çekebilirsiniz. Eğlence!

Sonunda, 18 Ekim’de Mercury doğru yola çıktığında sizi rahatsız eden söylentilerden kurtulabileceksiniz. Artık aşk hayatınız yoluna girdiğine göre, gerçek bir av bulmak için flört profilinizi güncelleyin. Dolunay yirminci ayda Koç burcundayken çocukluk nostaljinizi şımartacak bir randevu gecesi planlayın. Belki elma bahçesine bir gezi?

22 Ekim’de güneş Akrep burcuna geçtiğinde, özellikle de özlemini çektiğiniz bir arkadaşınızın aniden bekar olduğunu öğrendiğinizde, sosyal çevrenizde aşkı bulun. Hareketinizi yapın, özellikle de 30’unda Mars Akrep’e girdiğinde, en derin romantik arzularınızı serbest bırakın. İlk ısırıkta aşk olabilir, Oğlak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.