Kova Burç Yorumları 29 Eylül 2021

Kova burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

İçgüdülerinizi takip edin, bu, tahıla karşı çıkmak anlamına gelse bile, Kova. Ay, duygusal Yengeç ve sorumluluk sahibi altıncı eviniz ile sona ermeden önce, özgürlüğü seven gezegen hükümdarınız Uranüs ile tatlı bir altmışlık açı oluşturacak. Bekar ya da alıngan, işe koyulmak için ilham alıyorsunuz, ancak bunu en geleneksel şekilde yapmıyorsunuz. Aksine, genel yaklaşımınızla daha spontane olmanız gerektiğini hissediyorsunuz. Bu arada, kamuya açık onuncu evinizdeki Venüs ile istikrar arayan ikinci değerler sistemi sisteminiz aracılığıyla rüya gibi Neptün arasında bir üçgen açı sizi sürece güvenmeye teşvik etmeye devam ediyor.

Kova Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Eskiden katı olan bazı sınırlar sonunda esnek hale gelecek ve dün olduğundan çok daha fazla özgürlüğe sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz. Senin için büyük bir gün: sadece onunla git.

Kova Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Mesleğinizde neye değer veriyorsunuz, Kova? Venüs Üçgeni Neptün retrosu bugün yeteneklerinizin kariyerinizde ne kadar değerli olduğuna ışık tutuyor. Venüs, kariyerinize ve kamu statünüze tatlı bir şekilde fayda sağlıyor, bu nedenle Venüs’ün yardımseverliği sayesinde başarı kolaylaşıyor! Geri giden Neptün ile üçgen açı yaptığından, yeteneklerinizden yararlandığınızda kariyerinizin büyük fayda sağladığını fark edebilirsiniz. Şimdi mesleğinizi ilerletmek için yeteneklerinizi gösterme zamanı! Yaşamak için yeteneklerinizden ne kadar çok faydalanırsanız, o kadar çok para kazandığınızı görebilirsiniz!

Bazı özel bilgiler bugün ifşa edilme tehlikesiyle karşı karşıya – sızıntıları kapatın.

Kova Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak, öz disiplinli gezegen Satürn’den kozmik yön alırsınız. Çarşamba günü gökyüzü, Satürn’ün aydınlatıcı güneşten canlandırıcı bir ziyaret aldığını görüyor. Bu enerji verici eşleşme, özellikle büyük resim arayışları ve eğitim planları etrafında ileriye giden yolu aydınlatmaya yardımcı olur. Başka bir yerde, manyetik Venüs, rüya gibi Neptün ile bir buluşma oluşturur ve herhangi bir iş projesine uygulanacak ilham verici, yaratıcı vizyonlar sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.