Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Ekim 2021

Kova burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Kova burcunu Ekim ayında neler bekliyor? Kova burcunu Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Burç Yorumu

Kova, Ekim ayında yeni keşifler yapmaya ve altın fırsatları yakalamaya hazır olacaksınız. Bu ay sizi huzursuz ve yeni arazileri keşfetmeye hevesli bulabilir. Bu, yeni çevrelerde hareket etmeyi, daha fazla ağ kurmayı ve dünyanın diğer tarafında olabilecek insanlara veya gruplara ulaşmayı içerebilir. Yine de bu aktivite olumlu sonuçlar verebilir ve faydalarını çok çabuk göreceksiniz.

6 Ekim’de Terazi’deki yeni ay, yeni bir eylem planı başlatmak, bir ürünü tanıtmak veya piyasaya sürmek veya belki bir blog veya web sitesi geliştirmek için çok faydalıdır. Neyi başarmayı umuyorsanız, bu zamanda bir hamle yapmak başarıya yardımcı olabilir.

Bu ay boyunca, altı gezegenden dördü, altıncı ve on sekizinci arasında doğrudan döner; bu, sizi bir süredir rahatsız etmiş olabilecek gecikmeleri ve hayal kırıklıklarını hafifletecektir.

7 Ekim’de sosyal sektörünüze taşınan Lovely Venus, çeşitli etkinliklere daha fazla katılmanız için size ilham verebilir. Çıkmak istiyorsanız, ne kadar çok katılırsanız şansınız o kadar artar.

Koç’ta dolunay ve yirminci hakkındaki konuşma ve düşünce sektörünüzle birlikte, hayal kırıklığınızı dışa vurmaya hazır olabilirsiniz. Eğer işler başınıza geldiyse, her şey o zaman açığa çıkabilir. Uzun bir yürüyüşe çıkmak veya erken saatlerde egzersiz yapmak iyi bir fikir olabilir. Bu fazla enerjinin bir kısmını egzersize yönlendirmek, gün içinde gezinmeyi kolaylaştırabilir.

Güneşin 22 Ekim’de Akrep burcuna geçmesi ve ardından sekiz gün sonra iddialı Mars’ın gelmesi, haritanızın en üst bölümünü harekete geçirir. Fark edilmek istiyorsanız, sunum yapmanın, yeteneklerinizi sergilemenin ve işinizi veya işinizi tanıtmanın tam zamanı. Kalabalıktan sıyrılmak için ne kadar istekli olursanız, sizin için o kadar iyi olur.

Kova Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Aşk Burç Yorumu

6 Ekim’de uygun Terazi burcundaki yeni ay ile, son zamanlarda ilişkinizi rahatsız eden sorunları kolayca çözebilirsiniz. Bekarsanız, yeni insanlarla konuşmak ve ortak noktalarınızı öğrenmek için harika bir zaman. Artık çok az anlaşma bozan var!

Satürn’ü sınırlamak, onun özgürlük arayan burcunuzla eşleşirken doğrudan gittiğinde, biraz daha hafif hissetmelisiniz. Aşk hayatınızda var olan bir ağırlık şimdi muhtemelen kalkacak ve biraz daha rahat nefes alabileceksiniz. Etrafında olup bitenlere rağmen Kova, eşsiz kişiliğin bastırılamaz!

İyimser Jüpiter, 17 Ekim’de, yine bireysel burcunuzdayken, aşk hayatınıza eksantrik bir bükülme katıyor. Bekarsanız, tamamen rastgele ve garip bir şey yaparken aşkı bulabilirsiniz! Ve zaten bir ilişkiniz varsa, eşiniz tüm tuhaflıklarınızı takdir eder ve bunun tersi de geçerlidir.

Yirminci ayın sürülen Koç burcundaki dolunay sırasında en cesur halinizdesiniz, öyleyse neden daha önce yapmaya cesaret edemediğiniz bir şeyi yapmıyorsunuz? Bakmadan atılım yapmak korkutucu olabilir, ama gerçekten kaybedecek neyiniz var? Hayat tamamen sevmemek için çok kısa!

Kova Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İş Burç Yorumu

Ayın başlangıcı, özellikle 6 Ekim’de Terazi’deki yeni ay sırasında sizi düşünmeye ve Satürn’ün yaklaşık beş aylık geri gidişini onuncu günü sona erdirdiğinde vizyonunuzu yeniden değerlendirmeye çağırıyor.

Ancak bu, özellikle 20 Ekim’de Koç burcundaki dolunayda olmak üzere ay boyunca profesyonel yaşamınız üzerinde baskı yaratabilir. Meslektaşlarınızla ilgili sorunlar doruğa çıkabilir ve sizi onlarla ilişki kurma şeklinizi yeniden düşünmeye zorlayabilir. Daha fazla drama yaratmak yerine, bağlantı kurmanın bir yolunu bulun. Belki onlara öğle yemeği ısmarlayabilirsin. Yaptıkları işle ilgili olumlu geri bildirimler, ekibinizin ve iş arkadaşlarınızın moralini yükseltmek için uzun bir yol kat edecektir.

Güneş yirmi saniyede Akrep’e, ardından sekiz gün sonra Mars’a girdiğinde, profesyonel dünyanızda bir değişim görmeye başlayabilirsiniz. Ayın başlangıcı tamamen gelecek için tohum ekmekle, son hafta ise hayallerinizin büyümesini izlemekle ilgili. Doğru enerji ve şevk ile profesyonel hedefleriniz sadece isteklerden daha fazlasına dönüşebilir. Gerçeğe dönüşebilirler. Bu nedenle, yolunuza ne çıkarsa çıksın Ekim ayında rotanızda kalmanız önemlidir. Yapabilirsin!

Kova Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İlişki Burç Yorumu

6 Ekim’de Terazi’de yeni ay olduğunda uygun tarihler havuzunuzu genişletin. Katılmak istediğiniz bir sürü sevimli sonbahar tarihi fikriniz ve kostüm partileriniz var, bu nedenle birini bulsanız iyi olur, özellikle de bir şeyleri saklamak istiyorlarsa. gündelik. Aslında, Venüs yedinci ayda Yay burcuna girdiğinde, çıkarları olan bir arkadaş durumu sizin için mükemmel olabilir. Drama eksi birlikte eğlenebileceğin birini istiyorsun!

Eğer aldıysanız, 17 Ekim’de Jüpiter doğrudan gittiğinde peşini bırakmayın. İyi görünürken ve şanslı hissederken bir ilk randevu planlayın. Bununla birlikte, randevunuzun yirminci Koç burcundaki dolunay sırasında sizi ikramlarınızdan vazgeçirmeye çalışmadığından emin olun. Sizinle ilgileniyorlar mı veya ne kadar harcamak istiyorsunuz?

22 Ekim’de güneş Akrep burcuna geçtiğinde odağınız romantizmden işe kayabilir. Fazla mesai yapmak için tarihleri ​​iptal edebilirsiniz. Kariyerindeki hırs harika ama bunun seni hırçınlaştırmasına izin verme. Ayın otuzunda Mars Akrep burcuna girdiğinde Cadılar Bayramı partisi randevunuzu iptal etmeyin. Bunun yerine, gündelik ilişkinizi herkese açık hale getirmek için bir fırsat olarak kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.