Koç Haftalık Burç Yorumları (27 Eylül – 3 Ekim Haftası)

Koç burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası için burç yorumları neler? Koç burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası neler bekliyor? Koç burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 27 Eylül – 3 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Koç, Merkür bu hafta geri giderken ileri hareket durma noktasına geliyor.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, ilişkiler evinizde Terazi burcunda, iletişim evinizde İkizler burcunda Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aynı gün Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Bugün birisi size beklenmedik bir iltifat ettiğinde aniden diliniz tutulabilir. Şimdi, söylediklerinin arkasında bir anlam olup olmadığını merak ediyorsunuz. Bir romantizm bira olabilir mi? Merkür şimdi geri hareket ederken, öğrenmek için beklemeniz gerekecek.

29 Eylül Çarşamba günü, yakınlık evinizdeki Akrep burcundaki Venüs ile Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki açı var. Hayal gücünüz fazla mesai yapıyor. Bazı kışkırtıcı düşüncelere oldukça takıntılı olabilirsiniz. İzlediğiniz bir filmden veya okuduğunuz buharlı bir romandan kalan görüntüler kafanızda olabilir. Koç, bu seni sevgilinle bir araya geldiğinde romantik bir havaya sokabilir.

Koç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merkür gerilemesi bu hafta yine geri dönüyor Koç. Bu özellikle, kozmik habercimiz yedinci evinizde geri döneceği için ilişkilerinizi de ön plana çıkaracak. Resmi gerileme 27 Eylül’de başlayıp 18 Ekim’e kadar devam etse de, muhtemelen haftalardır bunun yaklaştığını hissedeceksiniz.

Ortaklıklar etrafında karışıklık ve yanlış iletişim olasıdır. Bu geçişi ele almanın en iyi yolu, dürtüsel olarak ileri gitmek yerine dinlemektir. Bu, tepelere koşmak yerine ayrıntıların organik olarak ortaya çıkmasına izin vermenizi sağlar. Bazı Koçlar bu dönemde eski ortaklardan haber alabilirler, bu nedenle birisiyle yeniden bağlantı kurmak isterseniz, merhaba dediğinizden emin olun.

29 Eylül’de, samimi sekizinci evinizdeki Venüs, Neptün ile üçgen açı yapacak. Romantizmi ve duygusallığı kucaklama dürtüsünü hissedeceksiniz. Ayrıca bu günde, yedinci evinizdeki güneş Satürn ile üçgen açı yapacak ve bu, yeniden gözden geçirmek istediğiniz taahhütleri tartışmak için mükemmel bir zaman.

Koç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Koç, taahhütlerinizi Eylül ayı sonunda, Ekim ayı başlamadan önce gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki hafta, taahhütlerinizi ve konuşmalarınızı, özellikle de profesyonel ağınız ve özlemlerinizle nasıl oynadığını vurguluyor.

27 Eylül Pazartesi günü, Terazi’deki Merkür istasyonları geri gidiyor ve profesyonel ilişkiler, anlaşmalar ve sözleşmeler sektörünüzü etkiliyor. Merkür’ün bu sektörde gerilemesi, kendinizi neyle ve kimlerle hizaladığınız konusunda iki kez düşünmenize neden olacaktır. Merkür gerilemesi biraz strese neden olabilir ancak profesyonel ittifaklarınızı yeniden ziyaret etmek için mükemmel olabilir.

29 Eylül – 2 Ekim Çarşamba günleri arasında Merkür gerilemesi, Plüton gerilemesi ile kare açı yapacak ve iletişim yetenekleriniz ve kariyeriniz arasında sürtüşmeye neden olacak. Kare, belirli bağlantıların ve sözleşmelerin profesyonel gelişiminizi olumlu yönde ilerletmediğini fark edebileceğiniz için iş streslerine neden olacaktır. Kariyer yolunuz odakta, bu yüzden başarılı olmak için profesyonel düzenlemelerinizde neye ihtiyacınız olduğunu yeniden tanımlamanın zamanı geldi!

Koç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında işleri bir çentik haline getirin ve yaptığınız için mutlu olacaksınız. İhtiyacınız olan şey biraz kesintidir ve yakınınızdaki biri daha da yakınlaşma fırsatını yakalayabilir. Pazartesi gününden itibaren, ait olduğunuz yere, sürünün en önüne geri döneceksiniz. Sadece ne olduğunu görmek için yeni bir trend belirleyin. Hafta sonu için sahip olabileceğiniz büyük planlarınızı geri alın – büyük ve beklenmedik bir şeyle ilgilenmeniz gerekecek. Pazar günü her şey bitecek ve kendinizi harika hissetmelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.