Koç Haftalık Burç Yorumları (13 Eylül – 19 Eylül Haftası)

Koç burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası için burç yorumları neler? Koç burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası neler bekliyor? Koç burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 13 Eylül – 19 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınızda ve ortaklıklarınızda canlandırıcı yeni bir trend başlatmaya hazırlanın Koç! Gezegensel yöneticiniz Mars, ilişkilere büyük ölçüde yenilenmiş bir odaklanma gördüğünüzde yedinci evinizi tutuşturmak için bir köşeyi dönecek. Bu resmen 14 Eylül’de başlıyor ve 30 Ekim’e kadar sürecek.

Her zaman özellikle yöneticinizin gittiği her yerden etkilenirsiniz, bu nedenle yedinci evinizde bir çığır açarken, önemli olanınızla uzun vadeli planlar yapabileceksiniz. Artık yalnız uçmak yerine ekip olarak çalışmanın zamanı geldi. Bekarsanız, bu tutkulu hisleri de paylaşabilirsiniz, çünkü size özel birini bulma dürtünüz sizi cesur ve ilginç yeni tip insanlarla tanışmaya yönlendirecektir. Etrafta flört etmekten korkmayın ve bağlılık aradığınızı açıkça belirtin!

Astrolojik yönlere gelince, hafta işteki öncelikler açısından biraz zor olabilir. 14 Eylül’de güneş, Neptün ile karşı karşıya gelecek ve günlük rutininizi ve sorumluluklarınızı karıştıracak. 16 Eylül güneşi Plüton ile üçgen açı yaparak size başarı ve zafer getirecek. Bununla birlikte, Venüs 17 Eylül’de samimi sekizinci evinizden geçerken, onbirinci evinizdeki sert Satürn ile çarpışacak. Arzu ettiğiniz biri, uzun vadeli hedeflerinizle eşleşmeyebilir.

Koç Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, olası değişiklikler sizi yeni bir yola sokabilir. 14 Eylül Salı günü rutinler evinizde Başak burcundaki güneş, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapıyor. Bugün, hayatınızı yeniden tasarlama olasılığınız var. Dakika alışkanlıklarına ve günlük rutininize bakabilirsiniz. Artımlı ayarlamalar size gerçekten fayda sağlayabilir. İdeal gününüzü hayal ederek başlar.

16 Eylül Perşembe günü Başak burcundaki güneş, arkadaşlık evinizde Kova burcundaki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Yaptığınız her değişiklik, eski hayatınızı geride bırakmak anlamına gelebilir. Bu, belirli bir arkadaşla iyi oturmayabilir. Bu kişi, egzersiz yapmaya başlarsanız, bir iş kurarsanız veya gitara başlarsanız sizinle olan bağlantılarını kaybedeceklerinden endişe duyabilir. Arkadaşlığınızın tehlikede olduğunu önerebilirler. Ancak büyümeyle birlikte ayarlamalar da geliyor. Koç, bu arkadaşınla derin bir konuşma yapman gerekebilir.

Haftanın sonuna doğru, 17 Eylül Cuma günü dikkate alınması gereken iki husus var. Hala Başak burcunda olan güneş, kariyer evinizde güçlü Plüton ile üçgen açı yapıyor. İşinizi veya tüm kariyerinizi nasıl değiştirebileceğinizi araştırma arzusu hissedebilirsiniz. Bulunduğunuz kariyerden memnun olmayabilirsiniz veya başka yerlerde fırsatlar görüyorsunuz. Yeni bir yol açılıyor.

Koç Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül ayının ortasına geldiğimizde, şimdi düşünmek için harika bir zaman, Koç. İdeal olarak, iş ve kariyeriniz için yaptığınız her şey bir şekilde amaca yönelik olmuştur.

12 Eylül Pazar günü Ay geri giden Jüpiter karesi ve Pluto geri giden altmışlık açıyla hareket ettiğinden hafta oldukça duygusal bir notla başlıyor. Ayrıca, özellikle herhangi bir deneyim beklentilerinizin altında kaldıysa, geçmiş mesleki deneyimlerinizi düşünerek zaman harcıyorsanız, ay-Pluto retrosu altmışlık sizi biraz duygusallaştıracaktır.

Pazar gününü takip eden hafta boyunca ruh halinizin düzelmesini bekleyebilirsiniz. 16 Eylül Perşembe günü, işinizle ilgili bir ilham kıvılcımı bulabilirsiniz! Bu gün, güneş geri giden Plüton ile üçgen açı yapacak ve ay geri giden Neptün ile 60’lık açı yapacak. Astrolojik enerji, alınan mevcut eylemleri uzun vadeli başarı vizyonlarına hizalamak için mükemmeldir. Venüs de geri giden Plüton ile kare açı yapacağı için muhtemelen finansal bir tuzak var. Başarılı olmak için profesyonel girişimlerinize zaman ve enerjiden daha fazlasını yatırmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Koç Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta başında o kadar çok şey yapacaksın ki birini korkutabilirsin. Sadece tahrik oluyorsun, hepsi bu, ama onlar mani veya saplantı görecekler. Bütün hafta bu enerjiyle devam edin ve siz daha fazlasını başardıkça bu sizin için daha da iyi olacaktır. Bu dürtüleri takip edin ve içgüdülerinizin size rehberlik etmesine izin verin. Hafta sonu geldiğinde, yavaşlamanız ve her seferinde bir adım atmanız gerekecek. Yakın birinin eleştiriye değil, tavsiyeye ihtiyacı var, bu yüzden onlara kolay gelsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.