Koç Burç Yorumları 7 Eylül 2021

Koç burcunun 7 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 7 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunu 7 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 7 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 7 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 7 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 7 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Henüz yapmadıysan harekete geçme zamanı, Koç. Bu arada, Ay, sorumlu altıncı eviniz, sağlıklı yaşam, durum tespiti ve hizmet eylemleri aracılığıyla iddialı gezegensel yöneticiniz Mars ile buluşacak, size dayanıklılık ve cesaretle ilham verecek ve sizi şarj edecek. Luna ayrıca, karışıma bir yoğunluk katmanı ekleyebilecek olan Pluto’yu üçgenleyecek, bu nedenle düdüklü tencereye daha fazla basınç eklemeye gerek yok. Etrafta dolaşmak için bol miktarda enerji ve araba olacak. Bununla birlikte, yakalama, Merkür’ün burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a muhalefetinden kaynaklanabilir. Duygularını kelimelere dökmeye hazır mısın?

Koç Burcu 7 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Halkın seni bütün gün sevecek; şu anda tamamen topluluğunuzla ilgilisiniz ve neyse ki her şey sizinle de ilgili. Yaklaşan büyük bir şey varsa, devreye girmeye hazır olacaklar.

Koç Burcu 7 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Dün yeni ayın altında, bir değişiklik yapmak için profesyonel bir ilham kıvılcımı hissettiniz mi? Bugün Başak burcundaki güneş, Uranüs’ü Boğa burcunda üçgen açı yapıyor ve beklenmedik değişiklikler olmasa da hızlı bir şekilde para kazanıyor! Zaten tezahürlerinizin meyve verdiğini görmeye başlayabilirsiniz. İş yerindeki günlük çalışmalarınızda, mali durumunuzu etkileyebilecek veya etkilemeyecek ani bir değişiklik olabilir. Neyse ki, bu üçgenin dünyevi doğası bir şekilde sabitlenmiştir. Bu sadece olacakların sadece başlangıcı. Her beklenmedik bükülme ve dönüşle topraklanmış kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Bugün zihninize olumlu vizyonlar koyun – daha iyi bir gerçekliği görmek bunu yapabilir.

Koç Burcu 7 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı günü gökyüzü ilerlemeyi kolaylaştırıyor, Koç. Ayrıntı odaklı Başak burcu sizi becerilerinizi geliştirmeye, iş yükünüzün üstesinden gelmeye ve kendinizi zanaatınıza kaptırmaya itiyor. Luna’nın yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars ile birleşmesi, iş cephesinde hissedilen bastırılmış duyguların açığa çıkmasına yardımcı olabilir. Harekete geçmek için hızlı olduğunuz için artan öfke ve dürtüsel karar verme konusunda dikkatli olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.