Koç Burç Yorumları 6 Eylül 2021

Koç burcunun 6 Eylül 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 6 Eylül 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 6 Eylül 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 6 Eylül 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 6 Eylül 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 6 Eylül 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 6 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini o özel kişiye bağladın mı, Koç? Sorumlu altıncı evinizin üzerinde gezinen Başak burcundaki bugünün metodik yeni ayının ortasında, kızgın gezegen hükümdarınız Mars, bu süreçte güç merkezi Plüton’u üçgen yapacak. Bekar veya zaten bağlı, büyük olasılıkla tutkulu olduğunuz bir şeyi veya birini çevreleyen stratejiler ve planlar yapıyorsunuzdur. Lady Venus ayrıca Jüpiter retrosu ile uyum içinde olacak ve bu da karışıma bir umut ve romantik mutluluk katmanı ekleyecek. Bu süre zarfında, özellikle de kalp meseleleri söz konusu olduğunda, şansınızı denemekten korkmayın. Kararlılığınız muhteşem bir şey.

Koç Burcu 6 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu sizin için ilk şeylerdir ve kimse bundan pek hoşlanmayacaktır. Belki de sevgilinize merhaba demek yerine geç saatlere kadar çalışmanız veya yaratıcı bir dürtüyle ilgilenmeniz gerekiyor, ancak bunu daha sonra telafi edebilirsiniz.

Koç Burcu 6 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Başak burcundaki yeni ay dikkatinizi çekiyor, Koç. Önümüzdeki altı ay içinde mevcut profesyonel pozisyonunuzda neyi başarmak istiyorsunuz? Mevcut çalışma ortamınızı, pozisyonunuzu ve günlük görevlerinizi düşünürken bu soruyu düşünün. Günlük iş hayatınız hakkında değiştirmek isteyebileceğiniz bir şey var. Mevcut iş hayatınıza yeni bir şey davet etme niyetini belirlemek için yeni ayı kullanın. Bazıları için bu yeni bir iş veya ortam olabilir. Diğerleri için bu, mevcut pozisyonunuzda yeni bir şey denemek anlamına gelebilir.

Başarı dürtünüz bugün sizi çok ileriye götürecek, bu yüzden uysal veya yumuşak olmayın.

Koç Burcu 6 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak, yaşam tutkunuz sizi çok sayıda ilgi alanına çekme eğilimindedir. Verimli Başak burcundaki yeni ay, değişim talep eden Uranüs ile güçlü bir uyum içinde ortaya çıkarken Pazartesi günkü gökyüzü size birini seçmenizi ve uzmanlığınızı geliştirmek için çalışmanızı hatırlatıyor. Bu enerji verici ay, zanaatınıza, iş ortamınıza ve mevcut iş/yaşam dengenize yeni fırsatlar getiriyor. Bu, yeni bir sağlık veya diyet rejimi başlatmak için yılın en iyi anı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.