Koç Burç Yorumları 30 Eylül 2021

Koç burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 30 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süre zarfında duygusal şeffaflığınız anahtardır, Koç. Egonuzu bunun dışında bırakın. Ay, eviniz, aileniz ve en içteki duygulardan oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla duygusal Yengeç’teki yolculuğunu tamamlamadan önce, seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Venüs’ü cilveli hale getirmek için uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Bu kalp kalbe zamanı; aklında bir şey mi var? Başka bir notta, sekizinci cinsiyet evinizdeki Venüs ile özgürlüğü seven on birinci topluluk eviniz aracılığıyla genişleyen Jüpiter arasındaki bugünkü kare, potansiyel olarak sahiplenmeyi ve/veya abartılı sevgi ifadelerini tetikleyebilir. Kalbini aç, ama kendini kaptırma.

Koç Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Çevrenizdeki insanlara bunun nasıl olduğunu bildirin ve kendinizi birkaç dönüşümle bulabilirsiniz. Her şeyi oldukça iyi kontrol altında tutuyorsunuz ve olması gerektiği gibi, kimsenin kararınızı etkilemesine izin vermiyorsunuz!

Koç Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Akıllı yatırımlar mı yapıyorsun, Koç? Venüs bugün Jüpiter ile kare açı yaptığında, yatırımlarınızın ağınız ve hayallerinizle uyuşup uyuşmadığını merak ediyor olabilirsiniz. İdeal olarak, mesleğinizde başarmak istediğiniz çok şey var! Büyük fikirler zaman, enerji ve hatta para gerektirir. Hatta biraz yardım için sektörünüzün daha büyük topluluğuna ulaşmanız bile gerekebilir. Ancak şimdiye kadar yaptığınız yatırım yeterli olmayabilir, hatta yapmak istediklerinizle örtüşmeyebilir. Kare, profesyonel özlemlerinize akıllıca yatırımlar yapmanız için uzlaşmayı gerektirir.

Geri çekilin ve zor bir duruma objektif bir bakış atın. Varsayımlarda bulunmayın.

Koç Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Evren seni diken üstünde tutuyor, Koç. Geri giden Merkür, gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile kareye geri dönerken Perşembe günü gökyüzü daha fazla hikayenin kilidini açmaya devam ediyor. Bu güçlü eşleştirme, özellikle mevcut ortaklık hikayenizle ilgili gizli bilgileri ortaya çıkarmak için çalışır. Karamsar Yengeç ayı, aile cephesindeki sorunları yoğunlaştırabilir, ancak daha sonra Aslan’a geçişi, ruh halini önemli ölçüde hafifletir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.