Koç Burç Yorumları 29 Eylül 2021

Koç burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik duygularını bir sır olarak mı saklıyorsun, Koç? Venüs’ün erotik sekizinci cinsel kimya, samimi birliktelikler ve ruh-ruh bağlantılarından geçen sarhoş edici geçişinin ortasında, gizemli onikinci kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla mistik Neptün’ü uyumlu bir şekilde üçgen yapacak. Bu, önemli biriyle sahip olduğunuz karmik/telepatik bir bağlantıdan, aşağıdan aşağıya kendinizi şımarttığınız çok tutkulu bir bağlantıya kadar her şey olabilir. Bu arada ay, en içteki duygularla ilgili rahat dördüncü evinizi harekete geçirmeye devam edecek, bu nedenle bu süre zarfında duygularınızı inkar etmenize gerek yok.

Koç Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni insanlar yolunuza geliyor ve onlarla birlikte güzel zamanlar getirecekler. Belki şehir dışındandırlar — şehir dışındandırlar — ama kolayca iletişim kurabilmelisiniz.

Koç Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerinde neyi başarmak istiyorsun, Koç? Bu ne olursa olsun, muhtemelen bunu tek başınıza yapamazsınız. Kariyer yolunda ilerlemenizi ilerletmek için ilişkilere ve sözleşmelere ihtiyaç vardır. Bununla birlikte, Merkür retrosu bugün Pluto ile kare açı yapmasıyla, bu açılar duraklamaya gelebilir. Merkür retrosu, profesyonel ilişkilerinizi ve taahhütlerinizi yeniden gözden geçirmenizi isterken, Pluto retrosu kariyer yolunuzu değiştiriyor. Kare, ilişkilerinizde ve sözleşmelerinizde uzlaşma çağrısıdır. Her zaman istediğin gibi olamazsın, kariyerinde bile!

Bugün başkalarıyla birlikte kısıtlama kullanın. Çok yavaş hareket ediyorlarsa, onlarsız devam edin.

Koç Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba günü gökyüzü, kendinizi şımartmak için çeşitli tatlı etkiler sunar, Koç. Manyetik Venüs, günü romantik Neptün ile büyüleyici bir birliktelik içinde geçirerek, ortaklık konularında derinden idealist bir atmosfer yaratır. Bu çift, nazik, şefkatli bağlantılar geliştirdiğinden, herhangi bir pürüzlü yamayı düzeltmek için mükemmel bir gün. Başka yerlerde, güneşin topraklanmış Satürn ile olan sağlam bağı, karışıma sabit bir dozda gerçekçilik ve bağlılık sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.