Koç Burç Yorumları 27 Eylül 2021

Koç burcunun 27 Eylül 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 27 Eylül 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 27 Eylül 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 27 Eylül 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 27 Eylül 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Durumu fazla düşünme, Koç. İşlerin olması gerektiği gibi oynamasını bekleyin. Bununla birlikte, bu arada ay, geveze üçüncü evinizi, düşünce süreçlerinizi ve anlık alışverişlerinizi ateşleyerek rasyonel zihninize ve yerel çevrenize vurgu yapmaya devam ediyor, ancak dahası var. Merkür bugün Terazi’de retro hareket yapacak ve taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve bire bir bağlantılarınızı harekete geçirecek. Haritanızın bu bölümündeki Ay ve Merkür arasındaki bugünkü üçgen açı göz önüne alındığında, asma yoluyla tatlınız hakkında bir şeyler duyabilirsiniz. Her ne kadar evli olanlarınız için bu aynı zamanda önemli bir konuşma için bir katalizör görevi görebilir.

Koç Burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygusal yönünüz şu anda kesinlikle kontrol altında, bu nedenle sizi iyi tanıyan veya sizi en savunmasız durumda görmekten çekinmediğiniz kişilerle takıldığından emin olun!

Koç Burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ah-oh, Merkür istasyonları bugün geri gidiyor! Hazır mısın, Koç? Her şey düşünüldüğünde, bu sizin için faydalı olabilir. Merkür, karşı burcunuz olan Terazi’de geriliyor, bu nedenle duraklama ve kasıtlı çağrı şimdi on kat hissediliyor. Merkür gerilemesi sırasında, sözleşmelerinizi, anlaşmalarınızı ve profesyonel ilişkilerinizi yeniden düşünmek veya yeniden düşünmek isteyebilirsiniz. Mevcut profesyonel taahhütlerinizi gözden geçirmek ve aynı zamanda yenilerini takip etmekten geri durmak için gerekli bir gerileme dönemi olabilir. En iyi seçeneğiniz, dürtüsel karar vermeye direnirken Merkür Gerilemesi boyunca her şeyi düşünmektir.

Eylem zamanı değil; sadece işlerin yoluna girmesine izin verin. Haber bekleyin.

Koç Burcu 27 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günü gökyüzünde harekete geçmek zor, Koç. Ay, zihinsel olarak aktif İkizler arasında dolanır, sizi yerel hareketi geliştirmeye ve sohbete dayalı tüm gevşek uçları tamamlamaya teşvik eder. Luna’nın gerçeği büken Neptün ve vizyon sahibi Jüpiter ile dansı, sizi görkemli, fantastik bir düşünce dünyasına çağırıyor. Bu enerji, hayal kurmak ve sanatsal olarak ilham alan çabalara göre hareket etmek için idealdir, ancak katı ve hızlı mantık için değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.