Koç Burç Yorumları 23 Eylül 2021

Koç burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 23 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunu 23 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 23 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 23 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendi şeridinde kal ve akranlarına da aynısını yapmalarını söyle, Koç. Bu arada, ay bugün şehvetli Boğa burcuna giriyor, konfor arayan ikinci evinizi, para kazanma yeteneklerinizi ve değer sistemlerinizi ateşleyerek, şehvetli zevklerinizden duygusal istikrar arzunuza kadar her şeyi vurguluyor. Luna, en sonunda, toplulukla ilgili on birinci eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile çatışacak ve temel ihtiyaçlarınız ile korumaya çalıştığınız itibar arasında sürtüşme yaratacaktır. Aşk hayatını sır olarak mı saklıyorsun? Venüs’ün asi Uranüs’e karşı muhalefeti, aşk ve romantizm söz konusu olduğunda ufukta beklenmedik değişikliklere işaret ediyor, bu yüzden açık fikirli olduğunuzdan emin olun.

Koç Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Söyleyeceğiniz bir şey, daha ne olduğunu anlamadan bir arkadaşınızı ya da tatlınızı telaşa sokabilir. Düzeltmeye çalışın, ancak bunun için fazla endişelenmeyin – sorun uzun sürmeyecek.

Koç Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Değiştirme zamanı, Koç! Venüs bugün Uranüs’ün geri hareketine karşı çıkıyor ve finans sektörlerinizi sarsıyor. Venüs size en düşük seviyede fayda sağlıyor, muhtemelen yatırım yapmak veya işte başarılı olmak için bazı yeni işbirliği fırsatları getiriyor. Bununla birlikte, Uranüs gerilemesi kişisel bütçenizde dalgalanmalar yaratıyor ve bu, değişimi nasıl değerlendirdiğinize bağlı olarak hem iyi hem de kötü olabilir. Bugün tamamen değerdeki bir değişiklikle ilgili. İşe yaklaştığınızda, yaptıklarınızın karşılığını alıyor musunuz? Gününüze devam ederken bu soruyu düşünün!

Ateş nerede? Bugün kendinize zaman ayırın ve acele etmeyin. Bekleyebilirler.

Koç Burcu 23 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı, mevcut ilişki hikayenize tamamen yatırım yaptınız, Koç. O arenadaki ihtiyaç ve isteklerinize daha yakından baktıkça, bazı değişiklikler ortaya çıkıyor ve onaylanmayı talep ediyor. Perşembe günü gökyüzü, bağ kuran Venüs ile durgunluğu bozan Uranüs’ün elektriksel karşıtlığını görüyor ve yakınlığa yaklaşımınızda neyin değişmesi gerektiğini aydınlatıyor. Beklenmedik durumlara yer bıraktığınızdan emin olun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.