Koç Burç Yorumları 19 Eylül 2021

Koç burcunun 19 Eylül 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 19 Eylül 2021 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunu 19 Eylül 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 19 Eylül 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 19 Eylül 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 19 Eylül 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Anlayacaklarına ve arkanızı kollayacaklarına güvenin. Huysuz mu hissediyorsun? Bırak hepsini. Çok fazla ilerleme kaydedebilirsiniz, ancak ilk adım ciddi, sınır tanımayan bir duygusal ruh temizliğidir.

Heyecan verici haberlerinize nasıl tepki vereceklerini tahmin edemezsiniz. Her şeye hazırlıklı olun.

Koç Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü sakin ve hoştur, alçakta kaldığınız sürece, Koç. Rüya gibi Balık ayı, bağ oluşturucu Venüs ile destekleyici bir bağlantı kurarak, onu duygusal ilişki konuşmaları ve yaratıcı ilhamlar üzerinde yalnız hareket etmek için ideal bir gün haline getiriyor. Messenger Merkür, uzun vadeli hedeflerinize doğru adımlar atmanıza yardımcı olabilecek beklenmedik müttefikleri potansiyel olarak aydınlatan vizyon sahibi Jüpiter ile güçlü bir bağlantı kurar.

Koç Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Anahtar, ruha uyum sağlamak için açık kalmaktır, Koç. Bekar veya zaten bağlı, sezginiz bugün sizi önemli bir diğerine yönlendiriyor ve olayları tamamen farklı bir bakış açısından görmeye başlıyorsunuz. Örneğin, kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey arasında dolaşan ayın yanı sıra, istikrar arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla devrimci Uranüs ile uyum içinde olacaktır. İster inanın ister inanmayın, bu süre zarfında doğru hissettiğiniz için konfor alanınızın dışına çıkmaya istekli olabilirsiniz. Luna ayrıca sekizinci ruh eşiniz aracılığıyla Venüs ile bağlantı kuracak.

Koç Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bu hafta neyi başarmak istiyorsun, Koç? Bugün, önünüzdeki çalışma haftanız için yeniden bir araya gelmek için çok ihtiyaç duyulan bir mola olabilir. Balık burcundaki ay bilinçaltınızı aydınlatıyor, bu yüzden şimdi herhangi bir iş planı yapmadan önce düşünmek için mükemmel bir zaman. Başak burcunda güneşe karşı olduğu için çalışma haftanızı buna göre planlamak için biraz zaman ayırabilirsiniz. Bugün profesyonel sorumluluklarınızı yerine getirmek için baskı hissetmeden başarı için yarı organize olmak için harika bir gün olabilir. Haftaya sağ ayakla başlamak için düşüncelerinizi toplayın.

Koç Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzda yaralı şifacı Chiron’a katılıyor ve muhtemelen kabul ettiğinizden daha savunmasız hissediyorsunuz, Koç. Bekar? Luna’nın kızgın gezegen hükümdarınız Mars’a karşı kurnazca muhalefeti, özellikle de kolayca rahatsız oluyorsanız, sizinle önemli bir diğer kişi arasında potansiyel olarak sürtüşme yaratabilir. Derin bir nefes al; her şeyi kişisel algılamamaya çalışın. Merkür’ün gerileme öncesi gölge evresinin ortasında, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla için için yanan Pluto ile çatışacak, bu da bu süre zarfında bir irade savaşına daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor. Gerekirse kendine sakla. Yarın başka bir gün.

Koç Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz cesaret uzun bir yol kat edebilir ve en iyi planlar hayal edebileceğiniz en cesur planlardır: bugün büyük düşünün. Yeteneklerinize ve enerjinize şu anda en iyi şekilde büyük hırslar hizmet ediyor.

Koç Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Dünkü duygusal dolunayın ardından, bugün profesyonel geleceğiniz hakkında gergin konuşmalarla karşılaşabilirsiniz Koç. Merkür, geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaparak, profesyonel arzularınız hakkında gerekli bağlantılarla konuşmayı mümkün kılar. Bununla birlikte, Merkür aynı zamanda Plüton’un geri hareketine kare açı yapıyor ve bu da bugün konuşmada uzlaşmaya ihtiyaç duyulduğunu gösteriyor. Mesleki gelişiminizle ilgili yardım için bir meslektaşınıza veya bağlantıya ulaşabilirsiniz. Yine de aldığınız yardım, geri bildirim veya tavsiye umduğunuz gibi olmayabilir. Açık fikirli olmak ve farklılıkların sizi ele geçirmesine izin vermemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugün çocuklarla etkileşim kurun – kendinize dünyanın bir zamanlar ne kadar basit göründüğünü hatırlatın.

Koç Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç, bugün dikkatin birçok yöne çekiliyor gibi görünüyor. Ay, günü burcunuzdan geçerek, kendinizi ifade etme ihtiyacınızı artırarak ve bağımsız ihtiyaçlarınızı diğer insanların ihtiyaçlarına göre önceliklendirerek geçirir. Bu arada, haberci Merkür, düşünceli Pluto ile kareler. Bu yön, yüzeyin altına bakmanızı ve kariyeriniz ile yakın ilişkileriniz arasındaki gerilimleri açıkça ortadan kaldırmanızı ister.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.