Koç Burç Yorumları 12 Eylül 2021

Koç burcunun 12 Eylül 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 12 Eylül 2021 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunu 12 Eylül 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 12 Eylül 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 12 Eylül 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 12 Eylül 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 12 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bir şey için can atıyorsun, ama aynı zamanda bu süreçte kendini ikinci kez tahmin ediyorsun, Koç. Destek için topluluğunuza güveniyor ve aradığınız “tavsiyeyi” alamıyor olabilirsiniz. Belki de romantik bir durum hakkında kafana giriyorsun. Anlayışını kullan. Ay, Yay burcunda aylık ilk çıkışını yapacak ve bu da macera, kişisel felsefe ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinizi harekete geçirecek. Bununla birlikte, zorluk, Luna'nın burcunuzda geri giden Chiron'a üçgen açı yapmasından kaynaklanabilir. Aşk için bir adım atmaktan ancak aynı anda geri durmaktan birkaç adım uzakta olabilirsiniz. Neyden korkuyorsun?

Koç Burcu 12 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Varlığınız her zamankinden daha çekici ve emredici, bu yüzden büyük şeyleri gerçekleştirmek için karizmanızdaki bu artışı kullanın. Biri sana doyabilir mi? Bugün değil – uzak bir ihtimal değil.

Koç Burcu 12 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bir römorkörden bahset, Aries! Ay bugün geri giden Jüpiter ile kare açı yaparken, kendinizi gergin hissediyor olabilirsiniz. Gerçekçi olarak, başarılı olmak için zamanınızı, enerjinizi ve çabanızı neye harcamak istediğinizi bilirsiniz. Ancak, profesyonel yönlendirmeden yoksun olabilirsiniz. Ay, Plüton'un geri gidişine 60'lık açı yaptığından, duygusal benliğiniz kariyer yolunuzu kökten değiştiriyor. Mesleki özlemleriniz açısından kalbinizi takip etmeye çağrılabilirsiniz. Ancak hayalleri gerçeğe dönüştürmek kolay değil. Bugün biraz gergin hissetmeyi bekleyin, ancak umudunuzu kaybetmeyin. Başarılı olmak için araçlara sahipsiniz!

Bir dahaki sefere sevdiğiniz biriyle tartıştığınızda, özür dileyen ilk kişi olduğunuzdan emin olun.

Koç Burcu 12 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar gününün rahatlatıcı gökyüzünün altında sakin ol, Koç. Ay, uzakları gören Yay burcunda yüzerek fantezi, macera ve kaçış ihtiyacınızı artırır. Kendinizi bir kitaba ya da iyi bir filme kaptırmak ya da bir arabaya atlayıp yeni ufuklara yönelmek için ideal bir gün. Luna'nın tek bağlantısı, sabit Satürn ile destekleyici bir bağlantıdır, bu da uzun vadeli özlemleri kırmayı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.