Koç Burç Yorumları 1 Ekim 2021

Koç burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 1 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Sezgileriniz sizin için en iyisini bilir, Koç. Ay, tutkulu beşinci aşk, zevk ve kendini ifade evi aracılığıyla Aslan’da aylık ilk çıkışını yaptıktan sonra, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer eviniz aracılığıyla gezegen hükümdarınız Mars ile uyumlu bir altmışlık açı oluşturacaktır. Bekar veya önceden yapılmış, eylemleriniz *sonunda* kalbinizin arzularıyla uyum sağlamaya başlıyor, bu da aşk hayatınız için her zaman faydalıdır. Bununla birlikte, Luna’nın özgürlüğü seven Uranüs’e karesi, romantik özlemleriniz ile konfor bölgenizde kalma arzunuz arasında sürtüşme yaratabilir. Sonuç almak istiyorsan bir şeyler vermelisin.

Koç Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayatınızda yeni bir yön netleşiyor. Pozitif enerji şu anda sizi dolduruyor ve düşüncelerinizi yeni ve yaratıcı şekillerde etkiliyor olabilir. Kendinizi onunla bırakın ve sizi nereye götürdüğünü görün.

Koç Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Doğru hamleleri yapıyorsun Koç! Venüs sextiles Pluto bugün geri gidiyor, bankacılık sektörünüzü kariyer, kamu statüsü ve miras sektörünüze göre ayarlıyor. Bu transit, mevcut mesleğinizdeki uzun vadeli finansmanınız için mükemmel olabilir. Emeklilik planınızın, üzerinde bulunduğunuz kariyer yolu ile çalışıp çalışmadığını düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. 401K bir şeydir, ancak bir banka ile işinizin dışında bir plan da düşünebilirsiniz. Seçeneklerinize bakın, orada olanlara şaşırabilirsiniz!

Bugün enerjinizi koruyun. Bir şeyler oluyorsa, arkanıza yaslanın ve izleyin.

Koç Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma gökyüzü sizin zevkiniz için inşa edildi Koç. Dışarı çıkın ve iyi vakit geçirin! Ay, lüks düşkünü Aslan’ın içinden geçerek, günün ilk yarısında itaatkâr Satürn ile zorlu bir muhalefetle karşı karşıya kalır ve yaklaşan tüm işlerin üstesinden gelmenize yardımcı olur. Daha sonra Luna, enerji veren güneş ve atılımcı Mars ile destekleyici bağlantılar kurarak yaratıcı spontanlığınızla bağlantı kurmanızı ve romantik bir randevuya çıkmanızı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.